• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2022

18:22

NOVAK SAZNAO PRVOG PROTIVNIKA U RIMU! U prvom meču na starog znanaca!

Tanjug/AP

Tenis

NOVAK SAZNAO PRVOG PROTIVNIKA U RIMU! U prvom meču na starog znanaca!

Podeli vest

Prvi reket sveta, Novak Đoković, saznao je protivnika na startu mastersa u Rimu

Srpski as kao prvi nosilac turnir u prestonici Italije počinje od drugog kola, a za rivala će imati uvek nezgodnog Aslana Karaceva iz Rusije. On je u prvom kolu pobedio Džordža Lojda Herisa posle velike borbe u tri seta 3:6, 6:3, 7:6.

Foto: starsport

 

Rus trenutno zauzima 34. mesto na ATP listi, a protiv Novaka je igrao dva puta u karijeri! Može da se pohvali da protiv srpskog tenisera nema negativan učinak.

 

 

Srbin i Rus su se sastali prvi put u polufinalu Australijan opena 2021. godine. Đoković je pobedio u tri seta (6:3, 6:4, 6:2), a Karacev je uspeo da se revanšira u polufinalu turnira u Beogradu!

Foto: Tanjug/AP

 

Sa druge strane, u jedinom međusobnom susretu sa Đokovićem koji je odigran na šljaci, Karacev je pobedio rezultatom 2:1 (7:5, 4:6, 6:4).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija