• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2022

10:08

NEREALNO, ŠPANCI PRECRTALI NADALA! Imaju novog ljubimca! (VIDEO)

printscreen

Tenis

NEREALNO, ŠPANCI PRECRTALI NADALA! Imaju novog ljubimca! (VIDEO)

Podeli vest

Španci imaju novog ljubimca, to je Karlos Alkaraz, zaboravili su i otpisali Rafaela Nadala

Brzo su zaboravili Španci Rafaela Nadala, ikao je jedan od najboljih u istoriji, vlasnik 21. grend slem titule. 

Tinejdžer Karlos Alkaraz eksprenso je kupio navijače, posle trijumfa u Barseloni, a potom osvajanja titule u Madrodu nakon što je pobedio Rafaela Nadala, Novaka Đokovića, pa Aleksandera Zvereva.

Mladi teniser, kako smatraju brojni stručnjaci, prava je kopija Đokovića i Nadala, a nema sumnje da će biti pravi naslednik "velike trojke". Ipak, tužno je što su Španci ekspresno okrenuli leđa Nadalu.

- Idemo Rafa - bila je samo poruka na tribinama koja je malo kome promakla.  Posle Nadalovog poraza njegovo ime precrtano. Umesto Rafa pisalo je Alkaraz.


 

 

- Evidentno je da je on naslednik jer ima 19, a ja skoro 36 godina. Videćemo narednih meseci. Srećan sam zbog njega. Bio je bolji od mene u raznim aspektima igre, ja moram da napredujem. Kao što sam pričao ovih dana, to nije ništa nelogično. Prihvatam to prirodno i mirno siguran da postoji put kao i dve i po nedelje sa opcijama da popravim svoje izglede za Rolan Garos. Ovaj poraz je lako svarljiv jer znamo zašto smo ovde došli. Ne bih da oduzmem bilo šta od pobede Karlosu - kazao je Rafael Nadal posle poraza u Madridu od Karlosa Alkaraza.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija