• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.05.2022

13:44

EVO KAKO JE NOVAK BESNEO! Ovako su NOLETA izludeli u Rimu! (VIDEO)

Starsportphoto

Tenis

EVO KAKO JE NOVAK BESNEO! Ovako su NOLETA izludeli u Rimu! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Rimu pošto je sa 2:0 (7:5, 7:6) savladao Feliksa Ože Aljasima, a u nekoliko navrata je bio izbačen iz takta

Nakon teškog početka sezone za Novaka Đokovića, srpski teniser je polako brusio formu u Monte Karlu, Beogradu i Madridu, a utisak je da je u Rim stigao potpuno spreman, kako fizički, tako psihički!

Foto: Starsportphoto

 

Jednom prilikom je u drugom setu nepristojni gledalac sa tribina konstantno pričao i tokom poena i u pauzama izmđu dva servisa. Na brejk lopti, Novak je poslao lopticu u aut iz riterna, a potom pobesneo!

- Ćuti, bre- viknuo je na sav glas, a onda tiše, izrevoltirano, opsovao par puta na srpskom jeziku.

 

 

 

Podsetimo, Prvi reket sveta je počistio Aslana Karaceva i Stena Vavrinku, te ga je u četvrtfinalu čekao prvi duel sa Feliksom Ože Aljasimom! Jeste mladi Kanađanin pružio je žestok otpor najboljem teniseru svih vremena, ali je Novak Đoković u finišu drugog seta pokazao klasu i zasluženo prošao u polufinale. Novak će svoj polufinalni meč igrati danas, u večernjem terminu, ne pre 19.30, a  protivnik će mu biti Kasper Rud.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija