• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.05.2022

06:36

CEO SVET SE KLANJA KRALJU! Verovali ili ne - Australijan open prvi ČESTITAO Đokoviću na JUBILEJU! Evo kako im je Nole ODGOVORIO!

Tanjug

Tenis

CEO SVET SE KLANJA KRALJU! Verovali ili ne - Australijan open prvi ČESTITAO Đokoviću na JUBILEJU! Evo kako im je Nole ODGOVORIO!

Podeli vest

Pobeda nad Norvežaninom Kasperom Rudom u polufinalu mastersa u Rimu bila je jubilarna 1.000 za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića

Tim povodom prvi reket sveta obasut je bio posle meča čestitkama sa svih strana zbog jubileja, a među prvima stigla je i jedna iznenađujuća, od Australijan opena.

Iako je prošao torturu u Melburnu početkom godine, kada mu nije dozvoljeno da učestvuje na prvom grend slemu, odnosno, kada su australijske vlasti deportovale Noleta i dovele maltene do njegovog "linča", uputili su poruku u kojoj se čestita Đokovićev jubilaran trijumf.

Mnogi tvrde da se samo takmičenje zalagalo da Novak participira, da su rukovodioci turnira želeli da ga vide na terenu i pored problema koje su stvorile vlasti.

Australijan Open je samo par sati nakon trijumfa srpskog asa nad Kasperom Rudom u polufinalu Rima objavio njegovu sliku i čestitao na velikom i novom istorijskom dostignuću.

Foto: Tanjug

Australijan open čestitao Novaku

Na sve to, Novak se zahvalio emotikonima, a onda je krenula lavina komentara koji su u velikoj većini pozitivni i na strani Novaka.

Đoković u nedelju od 16 časova igra protiv Stefanosa Cicipasa za prvu titulu ove godine, i to na Mastersu pred sami Rolan Garos i novu bitku za novi Grend slem trofej.

Inače, čelnici Rolan Garosa su takođe poslali jasnu poruku srpskom asu koji će baš u prestonici Francuske pokušati da izjednači rekord Rafaela Nadala po broju titula ovojenih na četiri najveća turnira (Australijan open, Vimbldon, Rolan Garos, US Open).

Foto: Tanjug

Rolan Garos je takođe uputio čestitku Đokoviću



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija