• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2022

17:45

SENZACIJA U FRANCUSKOJ! Grend slem šampionka ELIMINISANA sa turnira! Izbacila je 306. teniserka sveta! (VIDEO)

Tanjug/AP

Tenis

SENZACIJA U FRANCUSKOJ! Grend slem šampionka ELIMINISANA sa turnira! Izbacila je 306. teniserka sveta! (VIDEO)

Podeli vest

Amerikanka Sloan Stivens eliminisana je sa WTA turnira u Strazburu, pošto ju je posle preokreta izbacila Nefisa Berberović iz BiH rezultatom 2:1 (2:6, 6:4, 6:1)

Iako je 253. mesta slabije rangirana na WTA listi, Bosanka nije imala milosti prema nekadašnjoj šampionki US Opena

Nefisa je u glavni žreb ušla kao srećni gubitnik, a posle prvog seta su svi pomislili da će lako položiti reket pred velikom favoritkinjom.

Međutim, u drugom setu je Berberović povela sa ubedljivih 4:0 i rutinski izjednačila u setovima, da bi u odlučujućem periodu razbila mnogo slavniju rivalku.

Nefisa Berberović će u sledećem kolu igrati protiv pobednice meča Kaje Juvan (Slovenija) - Lina Gluško (Izrael).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija