• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2022

11:09

HIT! NOVAK SLAVIO UZ KOLONIJU! Zaboravi sve, OSETI MOĆ! (VIDEO)

Tanjug

Tenis

HIT! NOVAK SLAVIO UZ KOLONIJU! Zaboravi sve, OSETI MOĆ! (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji teniser sveta nakon trijumfau Rimu odlučio je da objavi "stori" na svom Instagramu, sa kojim je oduševio navijače

Uspeo je srpski as da uđe i u izabrano društvo tenisera koji su ostvarili 1.000 i više pobeda! Sada je Nole uspelo ono što je samo Federeru, Nadalu, Konorsu i Lendlu, a odlučio je da objavi pesmu čuvene hrvatske grupe "Colonia" , čime je dove do usijanja društvene mreže!

Objavio je veliki hit pomenute grupe "1001 noć", ali i poruku koja objašnjava simboliku broja 1001, koliko Nole ima pobeda!

- Anđeoski broj 1001 podseća na sve moguće budućnosti koje stoje pred vama i da je život na tebi da ga oblikuješ- piše na slicim dok trešti hit u pozadini!

Noleta od 22. maja očekuje borba za titulu na Rolan Garosu. Nada se Srbin 21. grend slem peharu i da se po tome još jednom izjednači sa Rafaelom Nadalom, koji ga je pretekao na Australijan openu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija