• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.05.2022

21:27

RODŽER ŽELI TROFEJ NA VIMBLDONU! Nije ni BLIZU povratka na teren, ali njegov MENADŽER preti...

Tanjug

Tenis

RODŽER ŽELI TROFEJ NA VIMBLDONU! Nije ni BLIZU povratka na teren, ali njegov MENADŽER preti...

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer opravlja se od teške povrede kolena, a njegov povratak na teren još uvek je pod znakom pitanja

Ubedljiv poraz protiv Huberta Hurkača u četvrtfinalu Vimbldona lako bi mogao da bude poslednji meč u karijeri za Rodžera Federera. Švajcarski as još uvek se oporavlja od trostrukog zahvata na kolenu i kako stvari stoje pravo je pitanje da li će ikada više igrati tenis. 

Ipak, njegov menadžer Toni Godsik veruje da će se Federer vratiti na teren, a plan je da maksimalno spreman dočeka 2023. godinu i napadne još jedan grend slem trofej. On će, ako oporavak bude tekao kao što očekuju, zaigrati na Lejver kupu u septembru, a potom i na turniru u rodnom Bazelu. 

- On je trenutno baš tamo gde želi da bude što se tiče oporavka, ali nažalost, to zahteva određeno vreme. Igraće na Lejver kupu i na turniru u Bazelu. Može li dodati još koji turnir pre toga? Moguće je, ali pre će biti posle toga. Ne želi da se obaveže nekome prerano, pa da otkaže. Do Lejver kupa ima vremena, ako sve bude išlo kako treba sa rehabilitacijom, može da promeni odluku - rekao je menadžer Godsik. 

Foto: tanjug/ap

Iako je budućnost Rodžera Federera na ATP turu još uvek pod znakom pitanja, Toni Godsik ističe da je glavna želja švajcarskog tenisera da zaigra još jednom na Vimbldonu. 

- Neće žuriti. Moraće da bude sto odsto zdrav i zato radi naporno na treningu. Ne radi se samo o tome da bude dobro sa kolenima, već i da vrati muskulaturu i kondiciju. Znam koliko je ohrrabren trenutnim stanjem. Ne želim da budem u ulozi doktora, ali ono čemu se nadam u vezi njega je da ima dobar proces rehabilitacije ovog leta, zatim da igra pomalo na jesen kako bi sebi dao uvertiru za 2023. Da vidimo šta će se onda dogoditi. Pričao sam sa njim o tome. Prošle godine je na Vimbldonu igrao pratično na jednoj nozi. Mislim da bi voleo da igra još jedan Vimbldon. To mesto je bilo nešto posebno za njega - rekao je Toni Godsik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija