• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.05.2022

15:17

DA LI JE MOGUĆE OVO? Novakov trener VELIČAO ŠPANCA! Za mene postoji samo JEDAN favorit -NADAL!

Starsportphoto©

Tenis

DA LI JE MOGUĆE OVO? Novakov trener VELIČAO ŠPANCA! Za mene postoji samo JEDAN favorit -NADAL!

Podeli vest

Zaprepastio je teniski svet Goran Ivanišević nakon što je rekao da Nadal ima veće šanse za osvajanje Rolan Garosa od Novaka Đokovića, njegovog pulena

Đoković je aktuelni šampion Rolan Garosa, ali je Nadal apsolutni "kralj šljake" i drugog grend slema u sezoni, koji je osvojio čak 13 puta!

Foto: Starsportphoto

 

O susretu Nadala i Novaka uveliko se priča, a pitanja o njihovom potencijalnom duelu dobio je i Novakov trener, Goran Ivanišević, koji je je mnoge začuido odgovorom! Hrvat je u intervjuu za francuski "Ekip", koji su preneli brojni svetski mediji, rekao da očekuje Nadalov plasman u finale.

- Za mene, samo je jedan favorit na Rolan Garosu i to je Nadal. I pored svega što se desilo u Rimu sa njegovim stopalom, uvek mislim da, povređen ili ne, on je favorit ovde. Ovo je njegov dom, njegov teren. Zna sve dobre i loše odskoke, svaki kutak i pukotinu na terenu. Bilo da igra dobro ili loše, to ništa ne menja - rekao je Ivanišević koji smatra da će četvrfinale između Đokovića i Nadala biti najbolje u istoriji Rolan Garosa.

Foto: Starsportphoto

 

Nije krio ni kako je reagovao kada je shvatio da bi srpski as već u četvrtfinalu mogao da igra protiv Španca.

- Kada sam video žreb, iskreno, rekao sam: Okej, Nadal će da stigne do finala. To znači da će Novak da ispadne... Rafa je neverovatan, imam ogromno poštovanje za njega. U finalu Australijan opena, Medvedev nije mogao da zatvori meč, a to ne sme da vam se desi protiv Nadala! U svakom slučaju, rekao sam pre sedam ili osam godina da će Rafa i Novak da imaju više od 20 grend slem titula, a Nadal je već tu - zaključio je Goran Ivanišević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miso

pre 1 godinu

Umesto da spremi igrača da pobedi on unapred kaže da će njegov igrač izgubiti ,JB tu tog i takvog trenera ,to Vajda nikad nebi rekao ali svašta je govorio Goran ali nikad nije pogodio nadam se da neće ni ovog puta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija