• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2022

12:15

BRUKAJU CICIPASA NA SVAKOM KORAKU! Roditelji grčkog tenisera se POSVAĐALI na tribinama!? (VIDEO)

Tanjug

Tenis

BRUKAJU CICIPASA NA SVAKOM KORAKU! Roditelji grčkog tenisera se POSVAĐALI na tribinama!? (VIDEO)

Podeli vest

Grčki teniser Stefanos Cicipas uz dosta muke je savladao Lorenca Muzetija u prvom kolu Rolan Garosa

Prošle godine je Stefanos Cicipas igrao finale Rolan Garosa i borio se za trofej protiv Novaka Đokovića, a ove je bio na pragu elimacije! Lorenco Muzeti pošteno je namučio grčkog tenisera, vodio sa 2:0 u setovima, ipak, Italijan nije imao dovoljno snage da napravi pravo čudo i eliminiše trećeg tenisera sveta. 

Mnogo nervoze ispoljio je Cicipas tokom čitavog meča, a ništa mirnije nije bilo ni u njegovom "boksu". Najviše pažnje privukla je situacija između njegovih roditelja kada je majka Julija podviknula i utišala svog supruga, a Stefanosovog oca i trenera Apostolosa. 

Apostolos je u svetu tenisa poznat po tome što često dobacuje iz "boksa", zbog čega Stefanos često nailazi na osudu javnosti, ali i opomene sudija. Ipak, mnogo puta mu je otac pomogao i izvadio ga iz teških momenata upravo savetima sa tribima, ali ne i protiv Muzetija. 

 

 

Stefanos je bio u očajnoj poziciji, gubio je sa 2:0, a Apostolos je sa tribina pokušao da ga "pokrene". Ipak, u sve se umešala majka Julija koja je svom suprugu rekla da ućuti. Teniska javnost se oduđevila kada je Eurosport objavio sporan snimak sa tribina Rolan Garosa. 

Podsećamo, Stefanos Cicipas je na kraju uspeo da preokrene i dođe do ogromne pobede protiv Muzetija. Danas će u drugom kolu igrati protiv Ždeneka Kolara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija