• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2022

14:47

POTOP KECMANOVIĆA U PARIZU! Medvedev bez milosti, očitao lekciju Srbinu!

reuters

Tenis

POTOP KECMANOVIĆA U PARIZU! Medvedev bez milosti, očitao lekciju Srbinu!

Podeli vest

Miomir Kecmanović završi je takmičenje na Rolan Garosu u trećem kolu, poražen je od Danila Medvedeva 2:6, 4:6, 2:6, posle samo sat i 48 minuta igre


Kecmanović nije imao rešenje za raspoloženog Medvedeva, koji je bez drame dobio sva tri seta, dok naš as nije imao solidnu šansu da mu ozbiljno pripreti.

Medvedev bolji od Kecmanovića

Danilu očigledno odgovaraju Srbiju, posle Lasla Đerea, sada je lako dobio i Miomira Kecmanovića. Rusa u narednom kolu čeka bolji iz meča Marin Čilić - Žil Simon.

Tokom prvog seta Rus je posao završio za pola sata, nakon što je napravio dva brejka. Slomio je otpor Srbina u trećem gemu, potvrdio brejk za 3:1, a potom još jednom oduzeo servis gem Miomiru u sedmog gemu i rutinski dobio prvi set sa 6:2. 

Uzdrmao je Srbina gubitak seta, pa je Miomir ostao bez servis gema i na startu drugog seta. Drugi teniser sveta je do kraja seta odigrao koliko je bilo potrebno da sačuva brejk prednosti, pa je bez drame došao do seta (6:4) i dva seta prednosti. 

Foto: reuters

Miomir Kecmanović beš šanse protiv Danila Medvedeva

Srpski teniser bolje je otvorio treći set. Imao je brejk priliku, koju nije iskoristio, pa je potom sačuvao servis gem.

Bila je to najava bolje igre, ali je nažalost posustao u petom gemi kada je drugi teniser sveta napravio brejk, potom ga potvrdio bez izgubljenog poena i rutinski priveo meč kraju - 2:6, 4:6, 2:6.

 

UŽIVO

MIOMIR KECMANOVIĆ - DANIL MEDVEDEV 2:6, 4:6, 2:6

 

Treći set

2:6 - Kraj ubedljiva pobeda Danila Medvedeva - 2:6, 4:6, 2:6!

2:5 - Novi brejk Rusa i sad ga samo gem deli od četvrtfinala Rolan Garosa. Servira za meč i četvrtfinale.

2:4 - Medvedev je potvrdio brejk bez izgubljneog poena, hita ka trijumfu.

2:3 - Nažalost, opet je Rus prvi slomio otpor rivalu, pa Miomira čeka đavolski težak posao, opet mora da juri Danial, kao i u minula dva seta. 

2:1 - Bilo je problema za Kecmanovića u ovom gemu, ali je ipak odigrao sjajan gem i sačuvao servis gem.

1:1 - Šteta, srpski teniser je prokockao brejk priliku. Mogla bi to da bude najava bolje Kecmanovićeve igre na servis rivala.

1:0 - Konačno, Miomir dolazi do prvog gema u setu.

 

 

 

Drugi set

4:6 - Danil Medvedev bez mnogo problema osvaja i drugi set i sada ga samo jedan deli o osmine finala. Težak posao čeka Kecmanovića u nastavku meča ukoliko želi preokret.

4:5 - Produžio je ovaj set naš igrač. Sada drugi teniser sveta servira za osvajanje drugog seta!

3:5 - Rus pred osvajanjem seta, Kecmanović servis za opstanak.

3:4 - Sigurniji je Srbin na svom servisu, ali ne uspeva da ugrozi druggo tenisera sveta!

2:3 - Lak gem Rusa, pa Kecmanović sa nulom dolazi do svog servis gema.

1:3 - Ali, ne staje Rus, ne može Miomir da pronađe rešenje za igru drugog tenisera sveta kako bi mu ozbiljnije pripretio u ovom mreču.

1:2 - Konačno, gem za Srbina posle šest vezanih Rusa, uključujući i prvi set.

0:2 - Rurtinska potvrda brejka Danila, samo je poen izgubio, nadamo se da će se Miomir što pre probuditi, dok ima šansu da se vrati u meč.

0:1 - Brejk Rusa! Gubitak seta uticao je na Miomira, koji odmah na startu drugog seta ostaje bez servis gema.  Loše otvara i ovaj set Kecmanović.

 

 

Foto: reuters

 

Prvi set

2:6 - Kraj prvog seta, Medvedev koristio drugu set loptu!

2:5 - Ne uspeva Miomir da parirar Rusu u prvom setu, Medvedev dolazi do novog brejka i to nakon što je poveo 40:0 na servis našeg igrača. Srbin je spasio dve brejk šanse, ali nažalost ne i gem.

2:3 - Dobar gem je odigrao Kecmanović, dva vinera, dobar servis... Ima samo jedan brejk minusa, nije to strašno, može da se vrati u set.

1:3 - Ne staje Rus, nastavlja u istom ritmu, mada je Kecmanović u gemu imao 30:0, ali na kraju Danil potvrđuje brejk i potvrđuje prednost.

1:2 - Neee! Medvedev pravi brejk! Kaznio je ruski teniser našeg igrača koji je u prethodnom gemu propustio priliku da profitira na njegov servis gem. Ouzima mu servis i stiče prednost.

Foto: reuters

Danil Medvedev

1:1 - Šteta! Brejk loptu imao je Kecmanović, ali je Medvedev uspeo da se spasi i dođe do prvog gema u meču i izjednači rezultat. 

1:0 - Srpski teniser Miomir Kecmanović bez izgubljenog poena osvaja prvi servis gem u setu. Sjajan početak Srbina.

Počeo je meč!

12.30 - Kecmanović igra veoma dobar turnir, stigao je do treće runde i ostvario najbolji rezultat karijere. U prvoj rundi pao je argentinski teniser Tomas Martin Ečeveri rezultatom 3:0, dok je u drugoj rundi bio bolji od Aleksandera Bublika sa 3:1 nakon preokreta.

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev na putu Miomiru Kecmanoviću

12.00 - Duel Kecmanovića i Medvedeva prenosiće Eurosport i to je jedina televizija gde možete gledati ovaj meč.

11.55 - Miomir igra najbolju sezonu u karijeri i nadomak je plasmana među 30 najboljih tenisera sveta. Pobeda nad Danilom Medvedovim bi mu otvorila put ka završnici, jer bi mu sledeći protivnik bio jedan od dvojice veterana, Marin Čilić ili Žil Simon.

11.55 - Pratite uz Informer.rs meč između Miomira Kecmanovića i Rusa Danila Medvedeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija