• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2022

17:10

DA VAS ČUJEEEEEM! Novak UTIŠAO Francuze posle SPEKTAKULARNOG poteza! (VIDEO)

Tanjug/AP

Tenis

DA VAS ČUJEEEEEM! Novak UTIŠAO Francuze posle SPEKTAKULARNOG poteza! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Dijega Švarcmana i plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa! Srpski as je sa 3:0 u setovima savladao Dijega Švarcmana i tako zakazao potencijalni duel sa Rafaelom Nadalom koji prvo mora da preskoči Feliksa Ože Aljasima. 

Publika u Parizu danas nije bila naklonjena Novaku Đokoviću. Naprotiv, najbolji teniser sveta dočekan je zvižducima, a upravo to je proizvelo kontraefekat kod srpskog majstora. Negativna energija sa tribina hrani Đokovića, a to je na svojoj koži danas osetio Dijego Švarcman. 

Lagano je Đoković izašao na kraj sa Švarcmanom, a u drugom setu svet je mogao da vidi još jednu majstoriju. Drop šot kakav nema niko na ATP turu, niti je ikada postojao, a male su šanse da će iko uspeti da izvede to ponovo. 

Argentinac ovo nije uspeo da pročita, ostao je daleko u svom polju, a Novak je posle majstorije gestikulacijom rukom na uhu poručio navijačima, baš onim što su se usudili da mu zvižde: "da vas sad čujem".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija