• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2022

07:25

NOVAČE, DUGUJEŠ MI PIVO! Hrvat došao u Pariz sve da pometla!

reuters

Tenis

NOVAČE, DUGUJEŠ MI PIVO! Hrvat došao u Pariz sve da pometla!

Podeli vest

Hrvatski teniser Marin Čilić napravio je veliku senzaciju na Rolan Garosu, 23. teniser sveta srušio je drugog igrača planete Danila Medvedeva 6:2, 6:3, 6:2. i poslao poruku Novaku Đokoviću

Napravio je Danil Medvedev uslugu Novaku Đokoviću, koji ne bi ostao prvi da je Medvedev prošao do polufinala. Ipak, Novak svejedno mora da odbrani titulu osvojenu prošle godine.

Moraće Novak da časti Marina!

- Jedna kafica ili pivo - rekao je Čilić, prenosi B92 i priznao da nije očekivao da će meč trajati manje od dva sata.

- Možda ćemo igrati četiri sata, nisam znao šta da očekujem od noćnog meča. Stavio sam na sebe očekivanje da držim svoj nivo od početka do kraja.

Foto: reuters

Marin Čilić ima poruku za Novaka Đokovića

Otkrio je i šta je rekao sebi pre turnira.

- Pometi sve. Izgleda jednostavno, ali igraju se mečevi na pet dobijenih setova. Zahtevno je mentalno ostati unutra, pogotovo ja koji igram tenis, koji tražim pripremu sa nogama. Ne igram defanzivni tenis, gde mogu da pretrčavam. Za takav tenis je potreban je ozbiljan fokus i to je ove godine što mi je fantastično. Ne ide uvek u pravom smeru, ali zadržavam taj nivo i to mi je najveća dobit - poručio je Marin Čilić.

S druge strane Rus nije ličio na sebe u ovom meču.

- Danil je na kraju drugog seta otišao u toalet, da razbije ritam i da se regeneriše. Tu sam napravio brejk koji je bio apsolutno ključan da steknem veliku prednost. Pomoglo mi je baš veliko iskustvo protiv top igrača na grend slemovima da ostanem na najvišem nivou, tako sam ostao u igri i odigrao mentalno na najvišem nivou.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ante

pre 1 godinu

Bravo, Marine !!! Pravi gospodin- bio I ostao. Veliki pozdrav iz Srbije !!! Neka te prati- samo sreca tebe I tvoju porodicu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija