• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2022

12:52

KAKO IH NIJE SRAMOTA! Hrvati JEDVA dočekali da SIPAJU so na ranu Novaku! Evo kako su svetski MEDIJI preneli poraz Đokovića!

Reuters

Tenis

KAKO IH NIJE SRAMOTA! Hrvati JEDVA dočekali da SIPAJU so na ranu Novaku! Evo kako su svetski MEDIJI preneli poraz Đokovića!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta eliminisan je u četvrtfinalu Rolan Garosa, a svetski mediji su se bavili eliminacijom srpskog asa

Pobeda Rafaela Nadala nad Novakom Đokovićem u četvrtfinalu Rolan Garosa glavna je vest dana u sportskim medijima širom sveta. Nadal je posle velike borbe pobedio Đokovića 6:2, 4:6, 6:2, 7:6 (4).

Britanski “Dejli mejl” ističe da je Nadal pobedio najboljeg tenisera sveta u epskom meču.

– Ovaj epski meč je završen u jedan sat i 12 minuta iza ponoći u Parizu. Nadal je sada u prilici da osvoji 22. Grend slem trofej u karijeri za razliku od Đokovića koji ima 20 – navodi se u tekstu “Dejli mejla”.

Francuski “Ekip” piše da je 59. međusobni duel Nadala i Đokovića bio izuzetan i da je navijačima pružio spektakl.

– Rat bogova se dogodio. Više ne znamo da li bi trebalo da se čudimo dvojici vanzemaljaca – navodi se u tekstu na francuskom sajtu.

Foto: Tanjug

Novak Đoković i Rafael Nadal

Španska “Marka” se opširno bavi analizom meča i slavi pobedu Nadala.

– Nadal je održao lekciju Đokoviću. Poslao ga je kući i jasno mu stavio do znanja ko je neprikosnoveni kralj šljake – navodi se u tekstu “Marke”.

Svi mediji pišu da će Đoković od 13. juna izgubiti prvo mesto na ATP listi.

Mediji u regionu su sa velikom pažnjom ispratili duel srpskog i španskog tenisera.

U svim analizama se ističe da su Đoković i Nadal odigrali epski meč.

– Bio je ovo pravi sukob titana. Meč koji je dostojan dvojice najboljih igrača u istoriji tenisa – piše hrvatski “Index”.

A, evo kako je o svemu pisao 24sata.hr:

Foto: printscreen 24sata.hr

 

– Četvrtfinale za pamćenje – piše sarajevski Klix.

– Nemilosrdni Nadal u teniskom klasiku savladao Đokovića i izbacio ga s Roland Garosa – naslov je ovog portala.

Ono što se izdvojilo kod pisanja Hrvata je to da ga je Index nazvao jednim od dvojice najboljih svih vremena, a kod 24sata.hr je jasno da su Nadala oslovili “kraljem”, a Noleta “poslali kući”.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vasilije

pre 1 godinu

Sine moj dobri zar ne uvidjas da ivaniseviv nije trener za tebe plus naklonost i odanost. Evo odgovorno tvrdim i smem da se kladim da bi pao na poligrafu. Potrebno ti je potpuno osvezenje znaci strucna nova licnost i ime. ZIV i zdrav bio i srecno dalje u svemu.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija