• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2022

21:07

RAZMAZILI SU NAS! Nadal i NOVAK oduševili svet!

Tanjug

Tenis

RAZMAZILI SU NAS! Nadal i NOVAK oduševili svet!

Podeli vest

Legendarni francuski teniser Fabris Santoro oduševljen je četvrtfinalnim duelnom Rafaela Nadala i Novaka Đokovića

Nažalost, žreb je odlučio da Rafael Nadal i Novak Đoković "finale pre finala" igraju već u četvrtfinalu Rolan Garosa, te je publika ostala uskraćena spektakularnog duela za titulu. Ipak, španski i srpski teniser odigrali su izuzetan meč u utorak uveče, a nakon četiri sata i 16 minuta igre slavio je "Bik sa Majorke" - 3:1!

Teniska javnost oduševljena je igrom dvojice tenisera, a Marion Bartoli nije mogla sa sakrije svoje impresije nakon pobede Rafaela Nadala. 

- Bio je to meč koji je dosegao teniske visine kakve se retko viđaju. Mogli ste da vidite na licu Rafaela Nadala koliko je bio umoran na kraju meča - rekla je Bartoli. 

Foto: Reuters

Sa druge strane, Fabris Santoro ističe da su Rafael Nadal i Novak Đoković razmazili tenisku javnost. 

- Oduševili su nas, očekivali smo nešto posebno, mada uvek postoji neka doza neizvesnosti, mala šansa da budemo razoračani, da ne vidimo očekivani šou. Na kraju, možemo da kažemo i da smo razmaženi što gledamo ovu dvojicu kako igraju fantastičan tenis tako dugo. Nisu kao mi, oni su različiti, vladali su svetom tenisa zajedno sa Federerom skoro 20 godina. Rafa Nadal nas je ostavio bez teksta - podvuako je Santoro. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija