• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2022

17:39

SENZACIJA U HERTOGENBOŠU! U finale ide 204. na svetu! Izbacio je DEVETOG igrača ATP liste! (VIDEO)

reuters

Tenis

SENZACIJA U HERTOGENBOŠU! U finale ide 204. na svetu! Izbacio je DEVETOG igrača ATP liste! (VIDEO)

Podeli vest

Holandski teniser Tim van Rijthoven plasirao se u finale ATP turnira u Hertogenbošu, pošto je priredio senzaciju i eliminisao Kanađanina Feliksa Ožea-Alijasima rezultatom 2:1 (6:3, 1:6, 7:6 (7:5))

Holanđanin je pred svojom publikom dobio priliku da učestvuje zahvaljujući vajld-kardu, da bi sjajnim rezultatima uspeo da izbaci i polufinalistu prošlogodišnjeg US Opena, posle velike borbe u tri seta.

Pred Timom su redom padali Australijanac Metju Ebden, Amerikanac Tejlor Fric i Francuz Igo Gaston, ali mu je bez dileme skalp nad Kanađaninom najveći uspeh u karijeri.

Teniser iz Rozendala je tokom ove nedelje stigao do prve pobede na ATP turu, prvog finala, kao i prve pobede na Top 10 igračem na rang listi.

 

 

Moglo je da bude i drugačije da je Kanađanin na talasu drugog seta stigao do preokreta. Van Rijthoven je sa samo jednim brejkom stigao do prvog seta, nakon čega je usledio silovit odgovor Feliksa i na kraju je taj-brejk bio taj koji je odlučio pobednika.

Čak tri meč lopte je imao Holanđanin, dve je propustio i na kraju je protivnik bio taj koji mu je doneo pobedu, poslavši lopticu u mrežu.

Za prvu titulu u karijeri, Tim van Rijthoven igraće protiv pobednika meča između drugog igrača sveta Rusa Danila Medvedeva i Francuza Adrijana Manarina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija