• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2022

14:00

OKRENUO LEĐA ĐOKOVIĆU! Najveći ikada veliča Nadala!

reuters

Tenis

OKRENUO LEĐA ĐOKOVIĆU! Najveći ikada veliča Nadala!

Podeli vest

Tom Brejdi, najbolji igrač američkog fudbala svih vremena, okrenuo je leđa Novaku Đokoviću! Amerikanac je za Tajm u autorskom tekstu poručio da mnogo toga može da se nauči od Rafaela Nadala

Bio je dugo Tom Brejdi fan Novaka Đokovića, ali je usledio preokret nakon što je Rafael Nadal osvojio 22, grend slem u karijeri. 

- Od trenutka kada je kročio na teren kao mlad igrač, Rafael Nadal imao je harizmu kao niko drugi. Imao je mentalnu i fizičku čvrstinu da radi ono što su radili svi veliki sportisti. Da bude najbolji u najvažnijim trenucima. U stanju je da podigne svoje emotivno stanje na mesto u kojem je ludo usredsređen i na najmanju stvar kojom bi stvorio prednost nad protivnikom – tako tera sebe do pobede - poručio je Brejdi i dodao da se sve isplatilo: 

Foto: Tanjug/AP

Tom Brejdi oduševljen Nadalom

- Kada je osvojio Australijan open 2022. godine, Rafa je osvojio 21. grend slem titulu, više od bilo kog drugog tenisera u istoriji.

Nastavio je Brejdi da se divi Nadalu.

-  Apsolutno sam inspirisan svaki put kada Rafa izađe na teren. Nešto se može naučiti gledajući njegovu odlučnost, strateško razmišljanje i sve što je potrebno da uradi kako nikada nijedan trenutak ne bi uzimao zdravo za gotovo. Zauvek će ga pamtiti kao jednog od najboljih sportista u istoriji - zaključuje Brejdi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija