• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2022

23:08

ŠOKANTNA ODLUKA - Olimpijska šampionka završila KARIJERU!

Tenis

ŠOKANTNA ODLUKA - Olimpijska šampionka završila KARIJERU!

Podeli vest

Portorikanska teniserka Monika Puig završila je igračku karijeru

Nekadašnja olimpijska šampiona Monika Puig odlučila je da se više ne bavi profesionalnim sportom. Portorikanka je u prošlosti važila za najtalentovaniju teniserku sveta, ali je posle serije loših rezultata rešila da završi karijeru. 

U prethodnom periodu Puigova je imala ogromnih problema sa povredama. Ipak, na WTA turniru u Madridu vratila se tenisu posle dve godine pauze, ali je mesec dana kasnije okončala igračku karijeru. Glavni razlog jesu povrede od kojih nije uspela da se oporavi. 

Foto: printscreen

Nekada 27. teniserka sveta zaključila je da ne može da igra protiv najboljih i da je najbolje rešenje da reket okači o klin. 

Podsećamo, Monika Puig osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju kada je u finalu savladala Anželik Kerber. Nemačka teniserka nije jedina igračica iz samog svetskog vrha koje je Puig pobedila tokom karijere, pošto je Portorikanka slavila i nakon mečeva protiv Karoline Voznjacki, Sare Erani, Garbinj Muguruze, Arine Sabalenke...

Ona je tokom pauze zbog povrede radila na obrazovanju i polagala šestomesečni kurs na Harvardu. Monika je tokom pola godine pohađala kurs "Biznis u sportu", kako bi sebe pripremila na život posle tenisa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija