• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2022

08:59

DEČKO JE CAR! Teniseri se mole da im se ovo ne desi, a on hoće da igra protiv Đokovića u prvom kolu Vimbldona!

printscreen

Tenis

DEČKO JE CAR! Teniseri se mole da im se ovo ne desi, a on hoće da igra protiv Đokovića u prvom kolu Vimbldona!

Podeli vest

Holanđanin Tim van Rijthoven napravio je čudo u svom prvom ATP finalu, na turniru u Hertogenbošu, a sada se nada da će u prvom kolu Vimbldona igrati protiv Novaka Đokovića

Holandski teniser je u Hertogenboš pobedio Danila Medvedeva rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:1. Pre turnira je bio na 205. mestu, a nakon pobede protiv Rusa napredovao je 99 mesta, pa je trenutno 106.

Zbog toga je dobio specijalnoj pozivnici. Za nedelju dana je uspeo da pobedi tri igrača koji se nalaze iznad 15. pozicije na ATP listi: Tejlora Frica, Feliks Ože-Alijasima i Danila Medvedeva, što su Englezi nagradilil. 

Rijthoven sa sada nada da će igrati protiv Novaka Đokovića i to u prvom kolu grend slema u Londonu.

- Sada kada se poeni ne dobijaju, voleo bih da se sastanem sa Đokovićem u prvoj rundi VImbldona -  izjavio je Holanđanin.

Foto: printscreen

Tim van Rijthoven želi da igra protiv Novaka Đoković na Vimbldonu

- To bi bilo sjajno - dodao je Tim, pa je jedan od retkih koji bi da već na startu igraju protiv aktuelnog šampiona Vimbldona. 

- Dobio sam specijalnu pozivnicu. Prvi put u karijeri ću igrati na grend slemu. To je fantastično, neverovatno, ne mogu da opišem kako se osećam - rekao je 25-godišnji Holanđanin.

Vimbldon će krenuti 27. juna, a na njemu neće nastupati ruski i beloruski teniseri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija