• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2022

09:36

SRAMNA IZJAVA MEDVEDEVA! Ne trebaju mu Novakovi SAVETI!

Reuters

Tenis

SRAMNA IZJAVA MEDVEDEVA! Ne trebaju mu Novakovi SAVETI!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev pruža ove sezone odlične partije na travi i stigao je do dva finala

Trenutno prvi reket sveta je prošle nedelje igrao finale Hertogenboša, a ove će igrati za pehar u Haleu protiv Huberta Hurkača iz Poljske.

Rus je na pitanje da li će tražiti savet od drugih igrača, kako da napreduje na ovoj podlozi.

- Ne, neću da pričam o tome sa drugim teniserima, možda samo sa svojim najboljim prijateljima na turneji - rekao je Medvedev i nastavio:

Foto: Tanjug

Novak Đoković

- Ali neću da idem kod Novaka i reći mu da sam impresioniran njegovim partijama i upitati ga da mi otkrije par trikova i taktiku. Posle kada bih igrao finale sa njim verujem da bi se on pitao zašto je to uradio uopšte? Dakle, neću ni pokušavati. To nije u redu, ispod časti mi je, a takođe zaista volim da radim na sebi ali potpunosti sam - samouvereno je istakao Danil Medvedev.

Finale Halea na programu je danas od 15 časova.

Podsetimo, Medvedev neće učestvovati na Vimbldonu, zbog zabrane nastupa ruskim i beloruskim igračima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija