• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2022

14:27

STRAŠAN INCIDENT NA OSTRVU! Teniseri POKRADENI! Lopovi OPELJEŠILI slavnog asa! I ne samo njega!

Tanjug/AP

Tenis

STRAŠAN INCIDENT NA OSTRVU! Teniseri POKRADENI! Lopovi OPELJEŠILI slavnog asa! I ne samo njega!

Podeli vest

Argentinski teniser Dijego Švarcman doživeo je veliku neprijatnost tokom boravka na ATP turniru u Istbornu, kada su ga "posetili" nezvani gosti

Trenutno 15. igrač ATP lsite je pokraden u svojoj sobi, u hotelu blizu Istborna, tokom boravka na turniru u ovom gradu.

Međutim, Švarcman nije jedini učesnik ovog takmičenja koji je doživeo ovakav incident u istom danu, pošto je "nagrabusio" i Pedro Martinez.

Argentincu je ukraden pasoš, kao i kreditne kartice i ostale lične stvari.

Foto: reuters

Dijego Švarcman

- Pozdrav svima! Želim da vas obavestim da mi je nažalost ove nedelje iz Hidro Hotela u Istburnu mnogo stvari ukradeno. Uključujući i pasoš. Kreditne kartice i razne druge stvari. Hvala svima koji su se brinuli i pitali da li mi nešto treba. Nije bilo lako takmičiti se ove nedelje pokušavajući sve ovo rešiti pre meča, izgleda da hotel ne želi da preuzme odgovornost za ova dešavanja - oglasio se Švarcman na društvenim mrežama.

Osim Dijega, štetu je doživeo i Martinez kojem je ukraden sat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija