• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2022

20:44

NOVAKA PITALI ZA FEDERERA, SRBIN SUROVO ISKREN: Na moju sreću, svaki put sam...

reuters

Tenis

NOVAKA PITALI ZA FEDERERA, SRBIN SUROVO ISKREN: Na moju sreću, svaki put sam...

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković bio je prezadovoljan podrškom publike na meču protiv Sunvu Kvona u prvom kolu Vimbldona, koji je dobio. Nakon tog susreta novinare je zanimalo mišljenje o Noletovom velikom rivalu Rodžeru Federeru

Nije propsutio Đoković da pomene publiku na Vimbldonu u najboljem kontekstu.

- Prijatno sam bio iznenađen. Osećao sam podršku. Publika je bila uključena u meč. Podržavali su oba igrača. Mislim da su bili veoma fer prema meni. Uživao sam na terenu- rekao je Đoković.

Foto: Tanjug

 

Novak je bio upitan i o Federeru, kojeg na Vimbldonu nema prvi put posle 23 godine.

- Kao i za Rafu, imam velikom poštovanje za njega. Obojica su uticala na moj razvoj više nego bilo ko drugi. Najbolje mečeve koje sam igrao na Vimbldonu, igrao sam protiv Rodžera, nema sumnje. Onaj koji se ističe jeste finale 2019, zatim finala 2014. i 2015. Na moju sreću, sve te mečeve sam pobedio. Slično je i sa Nadalom. Svaki put kada igrate protiv Rodžera osećate da to nije običan meč. Ima mnogo veću težinu. Većina mečeva koje sam igrao sa Rodžerom ovde bila su polufinala ili finala. Borba za trofej uvek dodaje očekivanja i značaj tom meču. To je krajnji izazov u sportu, protiv Rodžera na travi ili Rafe na šljaci. Napravili su impresivne karijere na tim podlogama istakao je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija