• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2022

11:18

TOTALNO RASULO NA VIMBLDONU! Teniseri zaraženi koronom, svi ćute!

reuters

Tenis

TOTALNO RASULO NA VIMBLDONU! Teniseri zaraženi koronom, svi ćute!

Podeli vest

Francuska teniserka Alize Korne otkrila je da je na Rolan Garosu bilo mnogo tenisera koji su igrali zaraženi koronavirusom, a čini se da je isti slučaj i na Vimbldonu

Posle Marina Čilića, Mateo Beretini je odustao od takmičenja zbog koronaviursa, a novinar Sport Kluba Nebojša Višković kaže da je mnogo više tenisra na Vimbldonu zaraženi.

- Korne je samo glasno progovorila, stisnula je perlju. Ono što možemo da čujemo nezvanično jeste da je potpuni skandal na Vimbldonu. Postoji veliki broj tenisera koji su zaraženi, ali se o tome ćuti. Zagrebano je samo po površini, ali ne vrujem da će otići dalje, ne mogu da zamislim u tom slučaju šta bi bilo sa Vimbldonom... - rekao je Višković.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Francuska teniserka Alize Korne otkrila je da je na Rolan Garosu bilo mnogo tenisera koji su igrali zaraženi koronavirusom.

- Na Rolan Garosu su mnogi igrači imali probleme sa koronom i dogovorili smo se da ne pričamo ništa. Imali smo temperaturu, bolove u grlu, nastavili smo da igramo. Kada se takve stvari pojave u medijima, onda se vatra brzo proširi i malo me to brine - rekla je Korne za "L''Ekip".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija