• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2022

16:00

MEKINRO INDIREKTNO PROZVAO NADALA, PA PORUČIO: On i Novak su potpuno različiti!

Tenis

MEKINRO INDIREKTNO PROZVAO NADALA, PA PORUČIO: On i Novak su potpuno različiti!

Podeli vest

Ljubitelji tenisa se nadaju još jednom teniskom spektaklu na Vimbldonu! Novak Đoković i Rafael Nadal mogli bi da se ove godine sastanu u Londonu jedno u finalu, a bio bi to njihov jubilarni 60. meč

Nadal pokušava da ove sezone osvoji kalendarski grend slem, dok Đoković ima nameru da osvajanjem 21. titule smanji zaostatak za Rafom za jednu titulu!

Foto: reuters

 

Jedna od glavnih tema i na Vimbldonu je trka za GOAT titulu, ali bivši broj jedan svetskog tenisa Džon Mekinro smatra da se Novak i Rafa potpuno različito odnose prema tome.

Foto: reuters

 

- Oni imaju potpuno suprotan pristup. Đoković priča otvoreno o tome kako želi da ima najviše grend slem titula, dok se Nadal ponaša kako da se ništa ne dešava, osim što izlazi na teren i daje maksim u svakom poenu i meču- kaže Mekinro za BBC.

 kaže da je uzbudljivo pratiti njihovu trku.

- Deluje da je obojici išlo prilično dobro ako se gleda njihov istorijski učinak i koliko slemova imaju, tako da što god vas čini srećnim i izvlači ono najbolje iz vas, to bi trebalo i da radite. Pretpostavljam sa se Rafini protivnici ponekad umore kada čuju kako kaže 'nisam osećao stopalo'. Delovao je prilično dobro na Rolan Garosu i odjednom, uradio je još jednu proceduru za koju ne znam ni kako se zove. Šta god to bilo, čini se da se oseća vrlo dobro i da ne oseća bol, tako da je to neverovatno. Takođe sam srećan i što Novak i on imaju različite stavove- poručio je Mekinro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JA

pre 1 godinu

Novak je bar iskren... Ovaj dopingovani bot je isti kao svi političari zapadnih zemalja...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija