• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2022

10:02

TO SE NE ZABORAVLJA! Vimbldon još pamti Kirjosov SKANDAL NAD SKANDALIMA! O Srpkinji sa kojom je uhvaćen svet i danas bruji (FOTO)

Reuters

Tenis

TO SE NE ZABORAVLJA! Vimbldon još pamti Kirjosov SKANDAL NAD SKANDALIMA! O Srpkinji sa kojom je uhvaćen svet i danas bruji (FOTO)

Podeli vest

Luda glava i to je to! Ali, što reče Novak, to je autentični NJik Kirjos! Danas problematični Australijanac igra najbolji tenis u karijeri, blizu je polufinala Vimbldona, turnira na kojem je pre 5 godina napravio nezapamćen skandal.

Kirjos je lumpovao ni manje ni više nego sa dve devojke!

Jedna od njih je bila Australijanka srpskog porekla Monik Belivuković, a druga je bila Britanka Čelsi Samvejvs. Nika su "paparaci" uhvatili kako se ljubi sa Monik, a tada se zabavljao sa Hrvaticom Ajlom Tomljanović. Čelsin otac je poludeo kada je video njene fotke sa Kirjosom u Londonu.

- Nisam imao pojma da je u izlasku sa Kirjosom. Kao i ostale mlade teniserke, i ona je prijateljica sa ostalim igračicama iz celog sveta, pa tako i sa Monikom, a ona zna Kirjosa. Čelsi igra tenis od svoje četvrte godine. Jako je predana sportu, radi sve da bi došla na vrh, ozbiljno trenira, radi i individualno, pazi na ishranu... Zato i ne želim da joj ovakve gluposti stanu na put uspeha. Da mi je Kirjos sada ovde, nokautirao bih ga. Ustvari, baš bih voleo da ga nokautiram.

Čelsi je tada ugasila Instagram, iako je Monik bila ta koja je razmenjivala nežnosti sa Nikom. 

Njena majka je inače rodom iz Beograda, a otac, takođe Srbin, rođen je u Francuskoj, a još kao mali je emigrirao u Australiju.

Od tada je napravio mnogo gluposti, ali ni nalik toj vimbldonskoj. Za to je, verovatno kriva i sadašnja Nikova devojka Kostin Haci sa koji je u šemi od prošle godine.

Foto: Instagram/Kostin Haci

Kostin Haci, aktuelna devojka Nika Kirjosa

Od tada on je drugi čovek sa novom karijerom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija