• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2022

08:47

AMERIKANAC JE NAJGORI LICEMER! Nadal je povređen, a Đokovića optužio da laže!

Tanjug/AP

Tenis

AMERIKANAC JE NAJGORI LICEMER! Nadal je povređen, a Đokovića optužio da laže!

Podeli vest

Američki teniser Tejlor Fric prošle godine na Australijan openu nije verovao Novaku Đokoviću da je povređen, ali posle poraza od Rafaela Nadala u četvrtfinalu Vimnldona, kaže da je video da se Španac ne oseća najbolje na terenu

Rafael Nadal plasirao se u polufinale Vimbldona pošto je posle četiri sata i 20 minuta borbe i preokreta, uspeo da savlada Tejlora Frica (3:2). Španac je opet kukao da je povređen i na kraju napravio "čudo". 

Sada u pitanju nije bilo stopalo, nego mišići trbušnog zida. Smetalo mu je najviše dok servira, pa mu je čak i otac sugerisao da odustane, a on nije želeo da ga posluša. Fabio Fonjini na Instagramu je  optužio Rafu da je sve lažirao, ali Tejlor Fric ne misli tako.

Na  konferenciji za medije posle meča upitao je da li je Rafino stanje na terenu na neki način uticalo na njegovu igru, pošto se jednostavno drugačije ponašate kad vidite "ranjenog protivnika".

- Da li deo tebe, kada vidi nekoga ko deluje da je povređen i potom se vrati i odigra neverovatne poene, da li deo tebe misli da je to kršenje fer-pleja? - upitao je jedan novinar Tejlora Frica.

- Ne, video sam da je povređen - kratko je poručio Fric. 

Foto: Tanjug/AP

Tejlor fric kaže da je Rafael Nadal bio povređen

Ne možemo, a da ne podsetimo na situaciju sa Australijan opena 2021. godine. Novak Đoković se btada  plasirao u četvrto kolo Australijan opena posle vrlo burnog meča sa Tejlorom Fricom, kog je pobedio sa 7:6(1), 6:4, 3:6, 4:6, 6:2.

Tada je najbolji igrač na planeti povredio trbušne mišiće usled proklizavanja kod aut-linije. Ali stegao zube pa, iako je izgubio dva seta uspeo da dođe do trijumfa. Fric je posle meča sumnjao u povredu našeg asa.

- Da je bio zaista, zaista povređen, ne bi nastavio da igra. Delovalo je kao da se muči u trećem i četvrtom setu, ali nije delovalo kao da se muči u petom. Možda se borio kroz to. Srećan sam zbog njega što se tako dobro oporavio.

Podsetimo, Rafael Nadal će u polufinalu Vimbldona igrati protiv Nika Kirjosa, dok se u drugom polufinalu sastaju Novak Đoković i Kameron Nori od 14 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija