• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2022

10:01

URNEBESAN VIDEO! Navijač mahao s 500 evra Novaku ispred nosa!

printscreen

Tenis

URNEBESAN VIDEO! Navijač mahao s 500 evra Novaku ispred nosa!

Podeli vest

Više hiljada navijača dočekalo je u Beogradu najboljeg srpskog tenisera Novaka Ðokovića

Novak Đoković je u nedelju u Londonu sedmi put osvojio Vimbldon, pobedivši u finalu Australijanca Nika Kirjosa sa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (7:3).

Ðoković je pred navijače izašao sa šampionskim peharom sa Vimbldona, dobio je gromoglasan apluaz i ovacije od navijača. Nije bilo lako našem asu da dođe do balkona.

Kada je izašao iz automobila opklolili su ga navijači, a naš as je deli autograme, selfije, dok je jedan navijač mahao ispred najboljeg srpskog tenisera sa 500 evra!  Verivatno je žeelo da se pohvali Đokoviću da mu je doneo novac na kladionici! 

Pogledajte! 

 

- Dobro veče Beograde, dobro veče Srbijo. Ovo su definitivno najlepši trenuci u životu. Kada imam taj blagoslov da sport koji toliko volim, kojim se bavim čitav život, sport u kojem sam ostvario stvarno velike uspehe na koje sam ponosan, ali sam najponosniji kada mogu da se vratim kući i podelim svoju radost sa svojim narodom. Hvala vam, divni ste - rekao je Ðoković, koji je potom proslavio titulu sa porodicom i prijateljima u jendom restoranu u Beogradu, a pevao je Saša Kovačević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija