• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2022

16:43

SVE ĆU IH TUŽITI! Skandal potresa TENIS! Igrač OPTUŽEN za NAMEŠTANJE mečeva!

tanjug/ap

Tenis

SVE ĆU IH TUŽITI! Skandal potresa TENIS! Igrač OPTUŽEN za NAMEŠTANJE mečeva!

Podeli vest

Gruzijski teniser Nikoloz Basilašvili nedavno je optužen za nameštanje mečeva na ATP turu

Tokom finala Vimbldona, nemački novinar objavio je ekskluzivne informacije da su dva tenisera nameštala mečeve na ATP turu. Reč je o Gruzinu Nikolozu Basilašviliju i ruskom teniseru Aslanu Karacevu. I dok se drugi još uvek nije oglasio, Basilavšili je izdao zvanično saopštenje i demantovao glasine tamošnjih medija. 

Gruzijski teniser Nikoloz Basilašvili zapretio je tužbom novinaru koji je izdao tešku optužbu na njegov račun. 

Foto: tanjug/ap

- Proteklog vikenda dobio sam informacije o natpisima nemačkih medija koji spominju moje ime u vezi sa navodnim ‘nameštanjem’ teniskih mečeva. Takvi navodi nemaju nikakvog uporišta u realnosti i ja ih poričem što je snažnije moguće. Neprihvatljivo je da se moje ime blati takvim apsurdnim optužbama. Zahtevam da se sa takvim tekstovima odmah prestane i ja u potpunosti demantujem sve što je napisano. Kontaktirao sam sa nemačkom advokatskom kancelarijom koja će morati da zaštiti moje interese i reagovati na svaki mogući način kako bismo se borili protiv ovih deiznformacija koje štete mojoj reputaciji - stoji u saopštenju Nikoloza Basilašvilija. 

Reč je o nemačkom portalu "ZDF" koji je preneo informacije da je "mozak" operacije bio beloruski trener Jahor Jacik, a da čitav skandal traje od 2013. godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija