• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2022

16:08

DA LI STE ZNALI DA RODŽER IMA SESTRU!? Otrkiveno ko je FEDEREROVA misteriozna PODRŠKA! (FOTO)

REUTERS/Hannah McKay

Tenis

DA LI STE ZNALI DA RODŽER IMA SESTRU!? Otrkiveno ko je FEDEREROVA misteriozna PODRŠKA! (FOTO)

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer danas proslavlja svoj 41. rođendan

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Rodžer Federer danas proslavlja 41. rođendan! Iako je nedavno švajcarski as obrisan sa ATP liste jer od Vimbldona prošle godine nije igrao, Federer ne planira da završi karijeru već se sprema za povratak na teren. 

Čitav svet čeka početak Lejver Kupa u Londonu kada će Novak Đoković, Endi Marej, Rafael Nadal i Rodžer Federer zaigrati za Tim Evrope. Biće to prvi meč za Švajcarca od Vimbldona kada ga je eliminisao Hubert Hurkač. Uprkos tome što je Švajcarac jedna od najvećih ikona svetskog sporta, mali broj ljudi zna da Federer ima sestru - Dajanu. 

Rodžerova sestra starija je od njega dve godine i totalne su suprotnosti. Dajana živi u medijskom mraku, ne voli da se eksponira, a i retko dolazi na mečeve mlađeg brata. Porodica Federer nikada nije skrivala Dajanu, ali je ona odlučila da se ne pojavljuje u javnosti. 

- Nema dileme, veoma sam ponosan na Rodžera, ali isto tako sam ponosan i na moju ćerku, Rodžerovu sestru. Mi smo Federerovi, ostali smo kakvi smo uvek bili i nećemo se menjati - rekao je jednom prilikom Robert Federer, otac slavnog tenisera. 

Dajana je, kao što smo rekli, dve godine starija od Rodžera, a zanimljivo je da i ona ima blizance sa svojim suprugom. Baš kao što imaju Rodžer i njegova izabranica Mirka. 

Mnogo detalja iz Dajaninog života nije poznato, ali poznato je da je po struci medicinska sestra. Pored toga, Dajana tečno govori nemački, francuski i engleski, a uspeva da se sporazume i na španskom, te italijanskom jeziku. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija