• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2022

12:45

OGLASIO SE MEDVEDEV POSLE SKANDALA! Najviše me je IZNERVIRAO njegov otac! Neću dozvoliti...

printscreen

Tenis

OGLASIO SE MEDVEDEV POSLE SKANDALA! Najviše me je IZNERVIRAO njegov otac! Neću dozvoliti...

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev objasnio je šta se desilo prilikom nedavnog sukoba sa nepristojnim navijačem

Takmičenje u drugom kolu Montreala su završili favoriti Karlos Alkaras, Stefanos Cicipas i Danil Medvedev, koji je branio trofej, a so na ranu dodao mu je nepristojni navijač sa kojim je ušao u žestoku raspravu!

Navijači su tokom čitavog susreta bili na strani Nika Kirjosa koji je na kraju i savladao Rusa, a kada je Medvedev krenuo da obavi medijske obaveze, usledila je krajnje neprijatna situacija kada ga je pojedinac iz mase nazvao gubitnikom!

- Nije važno da li je posle meča, tokom turnira, na ulici ili kod kuće – ako mi se neko ruga, odgovoriću. Prišao sam i pitao:

Foto: Tanjug/AP

 

- Koji je tvoj problem? Zašto si to rekao. Ne radi to! On je jedva govorio engleski. Ljudi okolo su tražili da se izvini, ali to nije važno- rekao je Medvedev.

Prvi reket planete je otkrio da ga je najviše iznerviralo ponašanje oca pomenutog navijača.

- Neću dozvoliti da mi neko govori ružne stvari, neću ćutati i samo proći. Najviše me je iznervirao njegov otac. Kada sam prišao njegovom sinu i otac je počeo da me vređa. Svoju decu ću drugačije odgajati. Generalno, bio mi je ovo prvi put da sam tako nešto doživeo u stvarnom životu – što si poznatiji, veća je verovatnoća da će se tako nešto desiti- rekao je Rus.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija