• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.08.2022

16:00

NOVAK MOŽE JOŠ MNOGO TOGA, NADALU VREME CURI! Austrijanka nema dilemu: Đoković će uraditi sve  da IMA NAJVIŠE GREND SLEM TITULA U ISTORIJI!

reuters

Tenis

NOVAK MOŽE JOŠ MNOGO TOGA, NADALU VREME CURI! Austrijanka nema dilemu: Đoković će uraditi sve da IMA NAJVIŠE GREND SLEM TITULA U ISTORIJI!

Podeli vest

Nekadašnja teniserka, a sada analitičarka "belog sporta" Barbara Šet progovorila je o Novaku Đokoviću

Austrijanka je mišljenja da Novak Đoković trenira kao da sigurno putuje u Njujork na US Open, iako je njegova sudbina još uvek neizvesna.

- Mislim da sada trenira kao da sigurno ide na US Open. Ako u poslednjem trenutku bude promene, sigurno će igrati. Ako ne bude, njegov život će se nastaviti kao da se ništa nije desilo. Mislim da Novak ima još mnogo godina, njegovo telo je u odličnom stanju, nema mnogo povreda i mislim da će uraditi sve kako bi u istorijskim knjigama tenisa bio osoba koja je osvojila najviše grend slem titula - ispričala je Barbara Šet za "Eurosport".

Foto: reuters

Zatim je uporedila Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

- Očigledno, Novak nije daleko od toga. Samo je na jedan od Rafaela Nadala, a ako ih pogledate - mislim da Novak može da igra još dve-tri godine, možda i više. Nadalu već curi vreme - kaže Barbara.

Zbog odluke da se ne vakciniše protiv korona virusa, Đoković je propustio veliki broj turnira, a zbog toga i odluke ATP da ne boduje teniser zbog situacije u Rusiije, Nole trenutno šesti teniser sveta.

- Užasno je to što se desilo jer da može da ode na US Open - bio bi prvi favorit. Nemam dilemu jer je ubedljivo najbolji teniser i najkonstantniji, ali odabrao je da ne bude vakcinisan i mora sada da se nosi sa tim posledicama - zaključila je Šetova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NOVAKOVA POBEDA! Stigle vesti iz Amerike, Srbin će biti oduševljen!
Tenis

NOVAKOVA POBEDA! Stigle vesti iz Amerike, Srbin će biti oduševljen!

Ceo teniski svet, navijači srpskog asa, ali i sam Novak Đoković sa nestrpljenjem iščekuju odluku da li će moći jedan od najboljih igrača "belog sporta" svih vremena da nastupi na US openu! U međuvremenu je stigla vest zbog koje bi naš sportista trebao da bude i te kako ponosan

19.08.2022

09:51

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija