• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

21:10

BOLELO ME JE ŠTO SAM PREPOZNATA KAO NOVAKOVA ŽENA! Jelena Đoković PROGOVORILA o problemu sa kojim se GODINAMA BORILA!

Tenis

BOLELO ME JE ŠTO SAM PREPOZNATA KAO NOVAKOVA ŽENA! Jelena Đoković PROGOVORILA o problemu sa kojim se GODINAMA BORILA!

Podeli vest

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, javno je govorila o problemu zbog kojeg je patila od anksioznosti

Jelena Đoković je poznata kao žena koja vodi računa o svojoj ishrani i zdravlju, ali se trudi i da što više nauči o roditeljstvu i bude svojoj deci odlična majka.

Ona redovno deli sa pratiocima svoje stavove i iznosi različita mišljenja, a ovog puta je jedna od retkih koja je otkrila da se borila sa anksioznošću i svime što to stanje nosi.

- Ponekad sam se osećala preopterećeno što je mnogo uticalo na moje rezultate i otvorenost za nova iskustva, učenje i prijateljstva. Anksioznost i stres nisu šala - rekla je Jelena.

Ona se često pridružuje različitim tribinama i pokušava razgovorom da učini nešto dobro za ljude, pa je i deo ekipe stručnjaka koja se bavi tim problemom i pomaže drugima da prevaziđu anksioznost.

- Bila sam anksiozna, to me uništilo, moju sliku o sebi. Mislila sam da sam superžena, da mogu odgovoriti na sve potrebe svog muža i dece, a onda sam se morala suočiti sa strahovima. I sreća je što se to dogodilo jer sam se probudila i shvatila da se moram posvetiti sebi. Biće hrabro od mene što ovo kažem pred milionima, ali pokušavala sam se takmičiti s Noletom. Mislila sam da ne dobijam dovoljno priznanja koje zaslužujem, a da se moj rad ne vidi jer se sve odvija u pozadini - izjavila je Novakova supruga za "Stori".

Jelena je bez ustezanja otkrila da joj je smetalo što je prepoznaju samo kao suprugu Novaka Đokovića, ali sada to drugačije gleda. Inače, anksioznost je često stanje u modernom i brzom vremenu koje ne treba zanemarivati.

- Sve što sam radila bilo je nevidljivo. Žene nemaju prostora da progovore, da se pokažu i postoji stereotip o ženama sportista, kako trebaju izgledati i ponašati se. Nekada me je bolelo što sam prepoznata samo kao njegova supruga, sad to nosim s ponosom - istakla je Jelena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 1 godinu

daj dokle cete ovui da pokazujete i reklamitrate jedna obicna zena poznatog sportiste ,dajte vise prekinite sa tim,sta bi inace uopste bila ona da nije njegova zena ,bila bi obicna kao sto je i sad ,fali joj tri daske u glavi

hehehe

pre 1 godinu

pa budi ti u top 5 na svetu u necemu pa ce da te prepoznaju

Iso

pre 1 godinu

Koji si ti faktor u zivotu osim sto si supruga,Kakav tretman ti trazis???Ajde oladi.

Dule

pre 1 godinu

A čime si keve ti zaslužila da budeš "prepoznata"???

Saša

pre 1 godinu

Sreća njena što se mnogo ne eksponira jer je toliko obična i većim delom bezlična da bi je surovi mediji pojeli, još bi morala da plaća kao ove estradne da ih ne bi pljuvali... Obična zena uz neobičnog muškarca, ako ne moze da se pomiri sa tim, neka živi svoj život a ne njegov, ko joj brani

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija