• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2022

17:05

SRBIN PONOVO UŠAO U ISTORIJU! Nole skinuo Agasija i piči dalje! Ovo stvarno ne može svako!

ap photo

Tenis

SRBIN PONOVO UŠAO U ISTORIJU! Nole skinuo Agasija i piči dalje! Ovo stvarno ne može svako!

Podeli vest

Novak Đoković je i ovog ponedeljka šesti na ATP listi. Najnovija rang lista svetskih tenisera i novi veliki uspeh srpskog asa. a to je bilo dovoljno da na "večnoj listi" onih koji su među deset najboljih tenisera sveta - s četvrte pozicije smeni svog nekadašnjeg trenera, Andrea Agasija.

Na "večnoj listi" onih koji su među deset najboljih tenisera sveta, sa četvrte pozicije smenio je legendarnog Andrea Agasija.

Naime, pomenuti Amerikanac je 747 nedelja bio u Top 10, a Novak je od danas dostigao 748 nedelja među desetoricom najboljih na planeti.

Ipak, konkurenti koji su ispred njega nisu lako dostižni.

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer

Na primer, Džimi Konors je treći sa 816 sedmica. Dakle, Novak bi još godinu dana trebalo da bude u vrhu, da bi dostigao američkog asa. Na drugom mestu je Rafael Nadal sa čak 883 nedelja u Top 10 ATP liste.

A kao šlag na tortu, Rodžer Federer je prvi. Slavni Švajcarac je 958 nedelja proveo u društvu desetorice najboljih tenisera sveta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija