• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2022

18:55

TUGA! Poginuo mladi teniser!

Tenis

TUGA! Poginuo mladi teniser!

Podeli vest

Mladi teniser iz San Marina, Simone de Luiđi (18), poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Italiji

Nesrećni mladi sportista je poginuo nakon što je njegov motor udario u automobil u kojem su bile još tri osobe.

Simone je od posledica sudara preminuo u bolnici u Ćezeni, a istraga je i dalje u toku. Devojka koja je bila sa njim na motoru je teško ranjena, operisana je u bolnici, izgubila je mnogo krvi i amputirano joj je stopalo!

Ljudi u automobilu su preživeli, a na osnovu prvih saznanja krivac za sudar je Simone, koji je bio perspektivni teniser iz San Marina, koji je bio deo reprezentacije u Dejvis kupu. Debitovao je 2021. godine, a bio je deo reprezentacije i u julu ove godine kada je pobeđen Azerbejdžan sa 2:1 i izborena promocija iz Evropske grupe 4!

 

 

- Teniska federacija San Marina je šokirana i tužna zbog tragičnog događaja u nedelju uveče i izražavamo svoju duboku tugu porodici Simonea de Luiđija. Mlada nada tenisa San Marina, koji je tek napunio 18 godina, bio je veseo i učtiv igrač, sposoban da uđe u srca ljudi. Igrač i prijatelj koji će svima neizmerno nedostajati. Čitava teniska porodica San Marina, članovi Upravnog odbroa Saveza, treneri i saigrači, okupljaju se oko porodice u ovom traičnom trenutku", pisalo je u saopštenju Teniskog saveza San Marina.

Iako nesrećni mladi teniser nije uspeo da se domogne plasmana na ATP listi, teniski znalci iz njegove zemlje su mu predviđali lepu budućnost u "belom sportu"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija