• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2022

15:10

(ANKETA) POČINJE US OPEN! Da li ćete gledati njujorški Gren slem BEZ NOVAKA?

AP Photo/John Minchillo

Tenis

(ANKETA) POČINJE US OPEN! Da li ćete gledati njujorški Gren slem BEZ NOVAKA?

Podeli vest

U Njujorku danas počinje Otvoreno prvenstvo SAD u tenisu, poslednji grend slem turnir sezone.

Titulu u muškoj konkurenciji će braniti Rus Danil Medvedev, koji je prošle godine u finalu pobedio Srbina Novaka Ðokovića 6:4, 6:4, 6:4. Najbolji srpski teniser neće učestvovati na turniru u Njujorku, pošto kao nevakcinisani stranac ne može da uđe na teritoriju SAD.

Na poslednjem grend slem turniru sezone zbog povrede neće igrati ni Nemac Aleksandar Zverev 

Foto: reuters

Danil Medvedev
 

Medvedev će odbranu titule početi danas protiv američkog tenisera Stefana Kozlova.

Od srpskih tenisera danas će na teren izaći Filip Krajinović, koji će se sastati sa Aleksom de Minorom iz Australije. Ovaj duel je drugi po redu na terenu broj 13, a neće početi pre 19 sati.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandra Krunić


Titulu u ženskoj konkurenciji brani Britanka Ema Radukanu, koja je prošle godine u finalu savladala Lejlu Fernandes sa 6:4, 6:3.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić sastaće se večeras u prvom kolu sa Ruskinjom Evom Avanesjan.

Prvi dan turnira u Njujorku obeležiće i meč između Amerikanke Serene Vilijams i Crnogorke Danke Kovinić. Legendarna američka teniserka je najavila da igra poslednji turnir u karijeri.

Nagradni fond Ju-Es opena iznosi više od 60 miliona dolara.

Anketa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

НЕ БИ ГЛЕДАО И ДА ЂОКОВИЋ ИГРА.МИЈЕ ТО СПОРТ ЗА ГЛЕДАЊЕ,БАР МЕНИ.АЛИ БИ ВОЛЕО ДА ,ИЗ ПРОТЕСТА И ИЗ СОЛИДАРНОСТИ СА НОЛЕТОМ,УОПШТЕ НЕМА ИЗБЕШТАВАЊА СА УС ОПЕНА

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija