• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2022

09:23

FUJ! Kirjos je zbog OVOGA dobio jednu od najvećih kazni u ISTORIJI US OPENA! A onda je počeo da tera devojku iz boksa... (VIDEO)

printscreen

Tenis

FUJ! Kirjos je zbog OVOGA dobio jednu od najvećih kazni u ISTORIJI US OPENA! A onda je počeo da tera devojku iz boksa... (VIDEO)

Podeli vest

Australijski teniser Nik Kirjos moraće dobro da odreši kesu da bi platio kaznu zbog nečega što je šokiralo i zgrozilo mnoge ljubitelje tenisa, čak i one koji ga vole i podržavaju

Problematični momak "belog sporta", Nik Kirjos će zbog pljuvanja i nepristojnih izjavana račun US Opena morati da plati 7,500 dolara!

Nik je pobedio Francuza Bonzija u četiri seta i tako stigao do trećeg kola njujorškog turnira, događaja na kojem će se suočiti sa mladim američkim talentom Volfom, protivnikom!

On je tokom pomenutog meča uradio nešto što je sve zgrozilo! On je pri rezultatu 4:4, pljunuo u pravcu rivala!

 

I to nije sve! On je tokom meča vređao, tačnije terao napolje i svoju devojku Kostin Haci koja je bila u loži.

 

 

 

- Idi kući ako me nećeš je**no podržavati - poručio je Kirjos.

Australijanac se tokom meča žalio i da je osećao miris kanabisa, rekao je da se plašio da će to pogoršati njegovo stanje sa astmom. Ipak na kraju je slavio sa 7:6 (3), 6:4, 4:6, 6:4.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija