• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2022

12:46

NIJE SRAMOTA IZGUBILI OD MEDVEDEVA! Kirjos SMIRUJE TENZIJE pred SPEKTAKL na US openu!

Tanjug/AP

Tenis

NIJE SRAMOTA IZGUBILI OD MEDVEDEVA! Kirjos SMIRUJE TENZIJE pred SPEKTAKL na US openu!

Podeli vest

Najbolji teniser sveta Danil Medvedev u osmini finala US opena sastaće se sa kontroverznim Australijancem Nikom Kirjosom, a uoči derbija te runde grend slema u Njujorku Rus je poručio da nije prijatelj sa narednim rivalom

Svet je spreman za spetkakl između Danila Medvedeva i Nika Kirjosa. Najbolji teniser sveta je pred meč istakao da nije prijatelj sa Australijancem, dok Kirjos ističe da će biti zadovoljan kakav god rezultat bio na kraju. 

- Biću srećan, bilo da pobedim ili izgubim. Mislim da postoji samo nekoliko igrača trenutno koji su na boljem nivou od mene. Nije sramota izgubiti od Medvedeva. Ali, zbog moje igre i uspeha nedavno u Montrealu protiv njega, mislim da imam šansu. Malo igrača to može da kaže sada. Defininitivno je značajan. Posebno što se igralo nedavno. Igrao sam protiv njega na Australijan openu, imao sam pobede protiv njega, ali to je bilo pre nekoliko godina - rekao je Kirjos. 

Foto: Tanjug

Australijski teniser je do sada dva puta uspevao da savlada Medvedeva. Bilo je to u Vašingtonu i Rimu 2019. godine, dok je zimus u Melburnu slavio Rus. 

- Na Australijan openu osećao sam da to nije moj pravi nivo. Igrao sam na pogrešan način. On je bio u ‘prajmu’. Ipak, uzeo sam set tada. Imao sam uspeha protiv njega pre nekoliko nedelja i to mu je sigurno u podsvesti, Sigurno da je i meni. Ali, ostavimo to po strani. Imamo veliko poštovanje jedan prema drugom, poštujem njegovog trenera. Sjajan je momak. Biće to zabavna bitka - podvukao je Australijanac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija