• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2022

10:57

DRAMA NA JU ES OPENU! Muškarac s pištoljem pokušao da uđe na turnir, uperio ga u policajca!

ap photo

Tenis

DRAMA NA JU ES OPENU! Muškarac s pištoljem pokušao da uđe na turnir, uperio ga u policajca!

Podeli vest

Velika drama dogodila se u subotu na Ju Es openu, prenose američki mediji

Kako mediji tvrde jedan muškarac pokušao da je uđe na turnir sa pištoljem u ruci, prenosi američki "Foks Sport", koji s  poziva na "Njujork Post".

Muškarac mahao pištoljem

Pomenuti muškarac je navodno mahao pištoljem i uperio ga u policajca, koji je reagova nakon što je obezbeđenje turnira na ulazi shvatilo da je naoružan. Počinilac je potom potrčao ka parkingu, ali je brzo uhvaćen.

- Kada se obezbeđenje suolilo sa čovekom oj je izvukao pištolj pre nego što je pobegao prema parkingu - prenose američki mediji.

Foto: ap photo

Drama u Njujorku, sprečena katastrofa

"Njujork Post" prenosi i reči izvora,koji tvrdi da su dvojica muškaraca pokušala na parkingu da pobegnu od policije. Jedan je izašao iz automobila i bacio pištolj na zemlju. Ta osoba je privedena, dok je vozač na slobodi.

Policija je potom saopštila da niko nije pucano i da nema povređenih, a "Njujork Post" dodaje da je FBI ranije ove nedelje upozorio da je jedan antivakser prešao američko-kanadsku granicu kako bi protestvovao na Ju Es openu. Nije potvrđeno da to povezano sa pomenutom dramom na grend slemu. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija