• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.09.2022

07:59

ŠPANCI SPREMAJU SPEKTAKL! Meč Federera i Nadala na stadionu!

Tenis

ŠPANCI SPREMAJU SPEKTAKL! Meč Federera i Nadala na stadionu!

Podeli vest

Fudbalski klub Real Madrid želi da ugosti Rodžera Federera u Madridu

 

"Kraljevski klub" predlaže  da Rodžer Federer poslednji meč odigra na renoviranom "Santijago Bernabeu" i to protiv velikog navijača tog kluba i najvećeg rivala Rafaela Nadala.

Tako bi verovatno bio oboren i rekord kada je broj gledalaca na jednom teniskom meču u pitanju. On trenutno glasi 52.000 navijača koji su u Južnoj Africi posmatrali egzibicioni meč između dvojice tenisera.

Novi "Santijago Bernabeu" bi trebalo da ima kapacitet od 81.040 mesta, te bi rekord mogao da bude premašen za skoro 30.000.

Foto: printscreen

Ovde će igrati Federer i Nadal

Podsetimo, Federer je ranije najavio da će Lejver kup za njega biti poslednje takmičenje nakon čega sledi kraj profesionalne karijere.

- Protekle tri godine suočile su me sa brojnim izazovima u vidu povreda i operacija. Radio sam veoma naporno kako bih se vratio u takmičarsku formu. Ali, znao sam sve vreme da moje telo ima ograničenja i poruka koju mi šalje u poslednje vreme je jasna. Imam 41. godinu. Odigrao sam više od 1.500 mečeva u karijeri tokom ove 24 godine. Tenis me tretirao bolje nego što sam mogao da sanjam i moram da shvatim i prepoznam kada je vreme da završim svoju takmičarsku karijeru - poručio je pre nekoliko dana Rodžer u pismu kojim se oprostio od tenisa.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija