• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2022

14:24

ĐOKOVIĆ NAM JE NANEO VIŠE BOLA NEGO NADAL! Federerov otac progovorio o momentima koji i dalje razdiru Rodžera!

ap photo

Tenis

ĐOKOVIĆ NAM JE NANEO VIŠE BOLA NEGO NADAL! Federerov otac progovorio o momentima koji i dalje razdiru Rodžera!

Podeli vest

Rodžer Federer je završio karijeru, a njegov otac je progovorio o najtežim porazima Švajcarca

Federera najviše boli poraz u finalu Vimbldona 2019. godine. Imao je dve meč lopte protiv Đokovića, svi su ga već videli na pobedničkom postolju, ali je je Srbin imao druge planove.

Federer imao 20 grend slem trofeja, Nadal 18, a Novak "samo" 15.

- Novak nam je naneo više bola nego Rafa. Posebno ostaje u sećanju taj London 2019. godine kada je Rodžer imao dve meč lopte na svoj servis. Svi smo već videli tu titulu u njegovim rukama - istakao je Federerov otac. 

Na listi tri najteža Rodžerova poraza na grend slemovima takođe su nakon mečeva sa Novakom Đokovićem, kada Federer bnije realizovao meč lopte.

Foto: ap photo

Tekst potpisa

- Teški trenuci su bili polufinale US opena 2010 i 2011. godine protiv Novaka. I tada je propustio po dve prilike da privede posao kraju - istakao je Robert Federer.

Rodžer je karijeru okončao sa 20 grend slem titula, Nadal ih trenutno ima 22, a Đoković 21. Srbin vodi u međusobnim okršajima sa najvećim rivalima. Đoković je protiv Federera ostvario 27 pobeda, a izgubio od Švajcarca 23 meča, dok protiv Nadala Novak ima učinak 30:29.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija