• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2022

15:46

ŠPANCI U TRANSU ZBOG NADALA I ALKARAZA! Ovo im se dešava PRVI PUT U ISTORIJI!

AP Photo/Bernat Armangu

Tenis

ŠPANCI U TRANSU ZBOG NADALA I ALKARAZA! Ovo im se dešava PRVI PUT U ISTORIJI!

Podeli vest

Prvi put dvojica španskih igrača zauzeće dve vodeće pozicije na ATP listi, a u pitanju su Karlos Alkaraz i Rafael Nadal

Nakon što je poražen od Jošihita Nišioke u četvrtfinalu turnira u Seulu, Kasper Rud će skliznuti sa druge pozicije na koju će doći Rafa Nadal, iako nije igrao ove nedelje.

Sve to je još značajnije jer će biti i prvi put u poslednje 22 godine da su dva igrača iz iste zemlje na prva dva mesta. Prethodno se to dogodilo 2000. godine kada su na čelu biti Amerikanci Pit Sampras i Andre Agasi.

Foto: Tanjug/AP

 

Na kraju, ostaje otvoreno pitanje je samo ko će godinu završiti kao svetski broj jedan. Nadal ima problema fizičke prirode i ključno je to koliko će biti u stanju da igra u finišu sezone.

Foto: Reuters

 

Rafa nema poena za odbranu narednih nedelja, što mu daje veliku prednost u odnosu na Alkaraza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija