• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2022

12:10

SRBIJA SA TRI PREDSTAVNIKA U KAZAHSTANU! Laslo Đere se pridružio Novaku u glavnom žrebu Astane!

Starsportphoto©

Tenis

SRBIJA SA TRI PREDSTAVNIKA U KAZAHSTANU! Laslo Đere se pridružio Novaku u glavnom žrebu Astane!

Podeli vest

Srpski teniser Laslo Ðere plasirao se u glavni žreb turnira u Astani, pošto je u poslednjem kolu kvalifikacija savladao Altuga Čelikbileka iz Turske sa 2:0 (po setovima 6:3, 6:4)

Đere je odlično otvorio meč oduzevši servis rivalu u prvom gemu, ali je Turčin uzvratio ribrejkom.

Sevali su brejkovi u prvom setu, pa je u petom i šestom poenu takođe viđen novi uz ribrejk, ali je Laslo u sedmom i devetom gemu ponovo iznenadio Čelikbileka, za trijumf od 6:3.

U drugom setu viđeno ih je znantno manje, samo tri. Najpre je Đere iznenadio turskog tenisera u četvrtom gemu za vođstvo 3:1, Turčin se revanširao u sedmom smanjivši na 4:3, da bi u odlučujućem desetom Srbin opet zablistao i brejknuo rivala za konačnih 6:4 i plasman u glavni žreb.

Foto: REUTERS/Pablo Morano

Laslo Đere će igrati u glavnom žrebu jakog turnira u Astani

Na taj način, Laslo Ðere se pridružio Novaku Ðokoviću, koji u prvom kolu igra protiv Čileanca Kristijana Garina, i Miomiru Kecmanoviću kome će protivnik biti Japanac Jošihito Nišioka.

Izuzetno jak turnir iz serije 500 igra se od 3. do 9. oktobra za nagradni fond od 2,05 miliona dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija