• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.10.2022

07:00

NOVI HOBI JELENE ĐOKOVIĆ! Novakova supruga iznenadila fanove, KRENULA STOPA SVOGA MUŽA (VIDEO)

Tenis

NOVI HOBI JELENE ĐOKOVIĆ! Novakova supruga iznenadila fanove, KRENULA STOPA SVOGA MUŽA (VIDEO)

Podeli vest

Supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena otkrila je na društvenim mrežama njen novi hobi

Osvajač 21. grend slem turnira Novak Đoković poznat je kao čovek koji  i do svog mentalnog i fizičkog zdravlja, a njega u stopu prati supruga Jelena.

Tako se Jelena pohvalila kako je pronašla način da ostane u dobroj formi.

A za sve je zahvalana kapoera, konbinacija plesa i borilačke veštine koju često praktikuje i njen suprug Novak. 

- Otkrila sam kapoeru ovog leta i počela da učim uz Pulmaoa. Prve dve nedelje sam hodala kao robot jer me je svaki deo tela boleo… nisam mogla 1 sklek da uradim - ni ženski! Tako da… ovo je stvarno napredak iako je daleko od idealnog ili nekog hvaljenja. Prosto uživam u pokretima, osećam se i malo detinjasto dok se kobajagi trudim da budem hrabra kad krene nogom ka meni i tako…. Lepo je. Drugačije je - napisala je ona na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija