• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2022

12:51

NOVAK, DEFINITIVNO! Legendarni MAJK TAJSON zna ko je GOAT! Đoković dobio NAJJAČU podršku!

Reuters/AP/pexels

Tenis

NOVAK, DEFINITIVNO! Legendarni MAJK TAJSON zna ko je GOAT! Đoković dobio NAJJAČU podršku!

Podeli vest

Legendarni američki bokser Majk Tajson komentarisao je dešavanja u svetu tenisa i priznao da je Novak Đoković za njega GOAT

Sada već godinama traje svetska debata o tome ko je najbolji teniser svih vremena. Jedan od kandidata, Rodžer Federer, nedavno je otišao u penziju i tako izgubio šanse da karijeru završi sa najviše grend slem titula budući da je stao na 20. U trci su pored njega Rafael Nadal sa 22 trofeja, te Novak Đoković sa jednim manje. 

Ipak, sve to manje je bitno u odnosu na subjektivno gledanje svakog navijača pa tako većina ljudi ima svoje favorite. Legendarni bokser Majk Tajson poznat je i kao veliki ljubitelj tenisa, on je nedavno govorio o GOAT trci i izneo svoj stav o tome ko je najbolji svih vremena! 

- Đoković, definitivno. I Federer. Ako pričamo o Đokoviću, sjajno je kako se oporavio od sih tih povreda tokom karijere. Znate, lično volim Novaka, ali sam i veliki fan Rodžera. Kada je igrao u prajmu, lebdeo je. Pametan je igrač i tu nema šta da se doda. Što se tiče Nadala, on je svuda po terenu. Sjajan teniser, ali njegov tenis nije merljiv sa onim koji igraju Đoković i Federer - kazao je Tajson.

Foto: reuters

Pre nekoliko meseci Majk Tajson je takođe komentarisao situaciju u belom sportu. I tada je njegov favorit bio Novak Đoković iako je srpski teniser imao mnogo problema sa nastupima na turnirima zbog odluke da se ne vakciniše. 

- Novak Đoković je moj favorit u ovom momentu. Ako je u dobrom stanju, zaista volim da ga gledam kako igra. On je moj favorit zato što se neverovatno oporavlja od povreda, a beležio je neverovatne pobede protiv Federera i Nadala. Pravi borac - kazao je tada Tajson.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija