• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2022

22:31

SVETSKI, A NAŠ! Nole se ispričao i izgrlio sa čuvenim Italijanom kao sa bratom rođenim! (VIDEO)

printscreen

Tenis

SVETSKI, A NAŠ! Nole se ispričao i izgrlio sa čuvenim Italijanom kao sa bratom rođenim! (VIDEO)

Podeli vest

Novak Đoković će, kao deo Crvene grupe, igrati svoj meč u Torinu drugog dana, odnosno u ponedeljak, a do tada uživa u društvu svetskih sportskih veličina poput Alesandra Del Pjera

Đoković i Cicipas će se sastati u večernjem terminu ne pre 21.00, dok će, pore ddubla, pre njih od 14 igrati Medvedev i Rubljov.

U međuvremenu naš as uživao je u društvu Nemanje Radonjića, a onda je proveo veče sa Rafaelom Nadalom i Alesandrom del Pjerom!

 

 

Nole je na čistom italijanskom pričao sa tamošnjom fudbalskom legendom, a izgrlili su se kao rod najrođeniji!

Jasno je da će Đoković imati veliku podršku u Torinu, a ostaje da se vidi hoće li uspeti da podigne prestižni trofej!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija