• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2022

21:06

AMERIKANAC SE PRVO DIVIO NOLETU, PA GA NAPAO! Neće ga pustiti u Australiju! Pravila su ista za SVE! Đoković ne ide u Melburn!

Tanjug/AP

Tenis

AMERIKANAC SE PRVO DIVIO NOLETU, PA GA NAPAO! Neće ga pustiti u Australiju! Pravila su ista za SVE! Đoković ne ide u Melburn!

Podeli vest

Poznati američki teniski novinar Piter Bodo ubeđen je da Novak Đoković ni naredne godine neće igrati na Australijan openu

Najbolji srpski teniser nalazi se u Torinu, gde ga čeka učešće na Završnom mastersu, u grupi sa Danilom Medvedevim, Andrejom Rubljovim i Stefanosom Cicipasom.

Novak je prvi grend slem u sezoni osvajao čak devet puta po čemu je apsolutni rekorder, ali mu je i pored toga početkom sezone zabranjeno da učestvuje, pa je sramno deportovan iz Melburna.

Pošto je deportovan, automatski mu je izrečena trogodišnja zabrana ulaska u zemlju koja traje sve do 2025. godine, ali je moguće da se donese odluka prema kojoj bi ova zabrana bila ukinuta.

O tome je Patrik Mekinro razgovarao sa teniskim novinarem Piterom Bodom, koji smatra da Novaku neće biti dozvoljeno da nastupi u Melburnu.

- Sada bih rekao da neće igrati, jer su Australijanci rešili da podvuki liniju u njegovom slučaju i da se drže toga. Ako bi rešili da ga puste ne bi to smeo da bude izuzetak vezan samo za njega, već bi morala da se promene kompletna pravila za sve u sličnoj situaciji. A vlade velikih zemalja ne zanima da li ste vi poznati teniser - rekao je Bodo.

Foto: printscreen

 

Patrik Mekinro se takođe oglasio i istakao da se ne slaže sa svojim gostom, koji je svojevremeno pričao u superlativu o Đokoviću. Legendarni Amerikanac već godinama brani Novaka, a sada je takođe bio na strani Srbina.

- Ovo je zapravo individualna odluka, jer su samo njega izbacili iz zemlje. Sada, ako niste vakcinisani, možete da uđete u državu i pravila su se potpuno promenila. Sa te tačke gledište Novak bi trebalo da uđe u zemlju. Ipak ima tu trogodišnju zabranu, ali zbog tenisa kao sporta nadam se da će ga pustiti da igra - izjavio je Mekinro.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 1 godinu

Sakupice Nole jos dva Grand Slema bilo gde a licno vise kod tih smrdljivis genocidnih anglosaksonskih govana isao ne bih. Neka im igra ko god hoce .

Dimitrije

pre 1 godinu

Medju tim kriminalnim debilima i nema šta da traži, a to da je ASustralija velika zemlja zamišlja samo ova budala koja se predstavlja kao novinar

Alex Hawk

pre 1 godinu

Pa naravno da mu nece dozvoliti... Bio bi to presedan, a zakon je zakon... Izuzece koje je reklamirao nije mu bilo validno, sto znaci da je pokusao da udje i igra na "mufte" a niko da se seti da mu je zbog lazne izjave Australija oprostila 12 meseci zatvora... Toliko samo, da znate da on NIJE SRAMNO deportvan, kako ste ovde napisali!?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija