• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2022

00:04

AMERIKANAC ČEKA NOVAKA U POLUFINALU! Đoković saznao RIVALA posle TRI SATA dramatične BORBE u Torinu!

Tanjug/AP

Tenis

AMERIKANAC ČEKA NOVAKA U POLUFINALU! Đoković saznao RIVALA posle TRI SATA dramatične BORBE u Torinu!

Podeli vest

Američki teniser Tejlor Fric pobedom nad Feliks Ože Alijasimom izborio je plasman u polufinale završnog Mastersa u Torinu gde ga čeka Novak Đoković

Čekao je Novak Đoković, duže nego što je očekivao, svog protivnika za polufinale završnog Mastersa u Torinu, a nakon gotovo tri sata borbe Tejlor Fric uspeo je da savlada Feliksa Ože Alijasima i izbori drugo mesto u grupi iza Kaspera Ruda - 2:1 (7:6, 6:7, 6:2). 

Američki teniser će sa drugog mesta iz "zelene grupe" takmičenje nastaviti u polufinalu, a kao što smo i rekli tamo ga čeka Novak Đoković. Srpski teniser je sa dve pobede na startu završnog mastersa izborio prvo mesto u grupi bez obzira na rezultat njegovom sutrašnjeg meča protiv Danila Medvedeva. 

Publika u Torinu mogla je da uživa u spektakularnom tenisu dvojice tenisera, a Tejlor Fric je nakon 2 sata i 47 minuta uspeo da izađe na kraj sa Kanađaninom. 

Foto: Tanjug/AP

U prvom setu uopšte nije bilo brejk lopti. Ože-Alijasim je čak i stekao prednost na startu taj-brejka pošto je mini brejkom poveo 1:0. Ali je Fric momentalno vratio mini brejk, potom i poveo 4:2, čime je praktično prelomio taj-brejk koji je dobio 7:4.

Prve brejk prilike viđene su tek u drugom setu. Kađanin je u tri navrata imao šansu da oduzme servis rivalu, ali je Tejlor Fric to uspeo da sačuva. Ponovo se pitanje pobenika rešavalo u taj-brejku, a Feliks Ože Alijasim je ovoga puta bio mirniji. 

I taman kada se činilo da će drama biti nastavljena u trećem setu, Tejlor Fric je došao do brejka, a upravo taj momenat rešio je čitav meč. Amerikanac je uspeo da odoli Ože Alijasimovim naletima te će on na megdan Novaku Đokoviću u polufinalu završnog Mastersa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija