• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

15.02.2023

17:37

HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, SITNE DUŠE PLJUJU ĐOKOVIĆA, NOVOSAĐANI GA BRANE: Magarci, umislili ste da ste elita, šta je sa mozgom?!

reuters

Tenis

HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, SITNE DUŠE PLJUJU ĐOKOVIĆA, NOVOSAĐANI GA BRANE: Magarci, umislili ste da ste elita, šta je sa mozgom?!

Podeli vest

Brojne komentare na društvenim mrežama izazvao je boravak najboljeg srpskog sportiste svih vremena Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene sinoć u Novom Sadu. Dok su u Srbiji oduševljeni prirodnim ponašanjem svetskog reketa broj jedan, strani mediji ga pljuju.

Većina je oduševljena posle snimaka na društvenim mrežama kako se Novak Đoković veseli na koncertu Željka Samardžića u Spensu i pre toga šeta centrom Novog Sada, gde se strpljivo fotografisao sa prolaznicima i častio ulične svirače i prosjake, ipak ima i izuzetaka,

Ni ovoga puta nisu izostalii zluradi komentari, u stilu Novakovih mrzitelja pre svega, novinara iz SAD i Velike Britanije, koji su našem teniseru zamerali što nije prošetao perfierijskim naseljima grada, kao što je npr. Bangladeš.

 

 

To je bio povod i za reakciju Novosađana kojima su veoma zasmetala ovakva reagovanja, istini za volju, ogromne manjine njihovih sugrađana i stranih medija.

Ovu situaciju je prokometarisao Novosađanin Darko Dozet.

- Sitne duše, zavist, politika, manjak inteligencije, srbofobija, jad i beda. Opskurni likovi zamerili su Novaku Đokoviću jer je posetio Novi Sad, a to što je otišao na koncert Željka Samardžića svrstava ga, po njima, u glupog, primitivnog, nekulturnog i manje vrednog. Pre koncerta bio je u centru, prošetao, fotkao se s prolaznicima, udelio neku paru uličnim sviračima. Jedni su se upitali zašto nije bio na perferiji, pa gospodo retardi idete li vi na periferiju Pariza i Beča ili idete na Monmartr, Šanzelize i Prater. Drugi su upitali zašto mediji o njima ne izveštavaju kad idu u grad i na pijac, iako za njih ni bliža rodbina ne zna  – navodi ovaj Novosađanin koji je stao u odbranu Novaka Đokovića.

Dodao je da su mnogi umislili da određuju postulate kulture i morala.

- Magarci su umislili da su elita koja određuju postulate kulture, morala i svega drugoga - istakao je on.

Dozet kaže da nije Novakov preterani fan, ne gleda njegove mečeve i ne zanima ga šta radi.

- Međutim, za njegove uspehe imam dubok naklon, ne do poda, već kroz zemlju do druge strane planete. Njegov učinak za promociju Srbije ne može se preračunati ni u milijardama dolara. Ako vam nije simpatičan makar prećutite, to bi bio pokazatelj da bar malo mozga imate – poručuje Dozet lažnoj "novosadskoj eliti“.

Novak i Jelena su, nakon obilaska grada, prisustvovali koncertu pevača Željka Samardžića, a na snimcima se vidi da su prvo bili u mraku i teško je bilo razaznati da su uopšte oni u pitanju, ali, nakon što su u njih upereni reflektori, najpre ih je pozdravio pevač, a zatim su usledile ovacije publike.

Prema nezvaničnim informacijama, Novak je bio u Milanu na dodatnim pregledima pred nastavak sezone, a onda je pravo iz Italije došao u Novi Sad, kako bi sa svojom suprugom Jelenom proslavio Dan zaljubljenih.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Kakbe veze ima "pljuvanje" Novaka sa srbofobijom? Pa nije Novak Srbija. Definitivno smo narod koji ne zna gde udara i vecito glumimo zrtve i da nas svi eto mrze jer smo Srbi. Bolji ljude u svetu uvo za Srbe i Srbiju. Vecito kukamo a sa svim komsijama u zavadi.

Predrag

pre 1 godinu

Новак Заслужује свако Поштовање за све што је урадио и Свету Тениса и као Отац и као Син и у Приватном животу…

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija