• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.05.2023

06:44

PRVI PUT! Novak i Alkaraz do sada nisu imali priliku, ALI SADA JE IDEALNO VREME!

epaimages

Tenis

PRVI PUT! Novak i Alkaraz do sada nisu imali priliku, ALI SADA JE IDEALNO VREME!

Podeli vest

Novak Đoković i Karlos Alkaraz učestvuju na turniru u Rimu, a ovo je prvi put od kada su na prva dva mesta na listi da učestvuju na istom turniru.

Svi žele da vide meč dva najbolja tenisera na listi, a priliku za to će imati ako Novak Đoković i Karlos Alkaraz doguraju do finala Mastersa u Rimu.

Naime, od kada ova dva tenisera drže čelne poziciji, nijednom nisu učestvovali na istom turniru.

Novak se vratio na prvo mesto trijumfovom na Australijan Openu, a na tom turniru Španac nije igrao zbog povrede.

Foto: reuters

Novak Đoković

Nakon toga, Đokoviću je iz dobro poznatih razloga zabranjeno bilo da nastupa na američkoj turneji.

Karlos Alkaraz se tada već vratio na teren, osvojio je titulu u Indijan Velsu i tada se vratio na prvu mestu, a zatim je posle ispadanja u Majamiju istu poziciju ponovo prepustio Novaku.

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Srbin je učestvovao u Monte Karlo, a Alkaraz je isti turnir propustio zbog povrede, dok je u Madridu bila obrnuta situacija.

Ipak, sada ćemo konačno gledati prva dva tenisera na istom turniru, a svi fanovi u Srbiji se nadaju da će Đoković bit šampion u italijanskoj prestonci, kao i prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija