• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

27.11.2019

15:24

OVAJ ŽUTI NAPITAK LEČI SVE! Kažu i da podmlađuje, a Darko ga pravi u svojoj kući od gljive koja se koristila i pre Hrista!

Vesti

OVAJ ŽUTI NAPITAK LEČI SVE! Kažu i da podmlađuje, a Darko ga pravi u svojoj kući od gljive koja se koristila i pre Hrista!

Podeli vest

Brojni su načini na koje ljudi pokušavaju da sačuvaju zdravlje i produže mladost, a dvadesetdevetogodišnji Darko Radovanović odlučio je da se oproba u nečemu nesvakidašnjem. U svojoj kući, u tegli, pre par godina počeo je da gaji japansku gljivu kombuhu

- Kažu da se ona koristila još 220 godina pre Hrista u Kini, kao i da su napitak napravljen od nje pili i ratnici Džingis kana jer im je davao snagu i nergiju - započinje Darko svoju priču.

Pročitavši sva njena lekovita svojstva odlučio je da je proizvede sam i u tome je uspeo. Kupio je jednu gljivu, doneo je kući i dalje postupao prema upustvima koja je pronašao na internetu.

Foto: RINA

- Gaji se u crnom čaju koji se skuva i dobro pošećeri. Potrebno je oko dva litra. Kad se ohladi u njega se stavi kombuha i ona u tome stoji oko petnaest dana. Nakon toga se procedi i dobijena tečnost pije se jednom dnevno. Miris podseća na sirće i slatkastog je ukusa - rekao je ovaj Bajinobaštanin i dodaje da je u pripremi neophodno obratiti pažnju na neke od pojava koje su moguće, ako niste sve uradili kako valja.

SPOJITE DVA KAŽIPRSTA I DOBRO POGLEDAJTE U JEDNU STVAR! Ovaj test od DVE SEKUNDE MOŽE VAM SPASITI ŽIVOT

- Ne bi smeli da se pojave tragovi buđi na gljivi, ali ni da se oseti užegao miris čaja. Da do ovog ne bi došlo morate da koristite čist pribor i tegle, i da se gljiva ne dira prljavim rukama - kaže Darko.

Ovaj mladić, međutim, uradio je sve kako treba i dobio svoj lekoviti napitak. U njegovu delotvornost uverio se prvo on sam, a zatim porodica i prijatelji, stoga je ova žućkasto prozirna tečnost brzo postala omiljeni alternativni lek.

Foto: RINA

- Otac je imao problema sa kamenom u žuči, pio je kombuhu i kad je otišao na pregled doktorka mu je rekla da je kamen kao rukom odnešen. U mom kraju se pročulo koliko je ova gljiva delotvorna, tako da sam je mnogima davao na poklon - kaže Darko.

OVAJ NAPITAK OD 3 SASTOJKA JAČA IMUNITET I OSNAŽUJE TELO! Utopliće vas bolje od čaja!

Ako se ovaj napitak pije redovno, stručnjaci kažu da se mogu sprečiti bolesti arterija, pomoći u biosintezi kolagena, proteina koji čini strukturu kostiju, kože, krvnih sudova. Obnavlja crevnu floru, ubrzava cirkulaciju, snižava šećer i holesterol u krvi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set