• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.03.2020

13:05

ZDRAVSTVENI RADNICI KOJI SU VOLONTIRALI DOBIJAJU STALAN POSAO Njih 1.302 potpisuje ugovor

Vesti

ZDRAVSTVENI RADNICI KOJI SU VOLONTIRALI DOBIJAJU STALAN POSAO Njih 1.302 potpisuje ugovor

Podeli vest

Lekari koji su do sada volontirali u zdravstvenim ustanovama , njih 568 i 734 medicinske sestre dobiće stalni posao i ulaze u zdravsrtveni sistem Srbije, kaže ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

On je za TV Prva rekao da su neki od njih ugovore već dobili u petak, a da će ostali ugovore dobiti u ponedeljak.

Trenutno je u Srbiji potvrđeno 188 slučajeva novog koronavirusa, 91 pacijent je na bolničkom lečenju, dok su ostali na kućnom lečenju.

Od pacijenata koji su na bolničkom lečenju, 14 njih je na respiratorima i to šest na Infektivnoj klinici u Beogradu, četri u Nišu , po dva u Novom Sadu i Krajevcu.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbo Brodarac

pre 4 godine

Koliko dugo su ti radnici volontirali ??

Jovana

pre 4 godine

To su oni koje je vec bio najavio da ce dobiti posao

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set